SA JUSTINOM TIMBERLAKEOM

Njezina strana priče: Janet Jackson nakon 18 godina progovorila o skandalu sa Super Bowla

31.01.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Nastupati na finalu Super Bowla, u Americi je prvenstveno stvar prestiža, a svake godine tu čast dobijaju najveće zvijezde. 2004. godine mikrofona su se primili Justin Timberlake i Janet Jackson, no cijeli je nastup ostao zapamćen po bradavici slavne pjevačice

'Iskreno, cijela ta stvar izašla je izvan svih granica. I naravno, bio je to incident koji se nije smio dogoditi. No, svi traže krivca, stoga ovo mora prestati. Justin i ja smo jako dobri prijatelji i uvijek ćemo to i biti', riječi su to koje je izgovorila 55-godišnja Janet Jackson u drugom dijelu dokumentarca o svom životu, a u kojem se dotakla skandala koji je obilježio jedan period njezinog života.

Riječ je incidentu sa finala Super Bowla 2004. godine, na kojem je nastupila sa svojim mlađim kolegom, 40-godišnjim Justinom Timberlakeom, a gdje je on, u jednom trenutku otrgnuo joj dio s kostima, nakon čega su milijuni ljudi iz cijelog svijeta imali priliku u prijenosu uživo vidjeti dojku Janet Jackson i njezinu bradavicu prekrivenu ukrasom.

Justin Timberlake, Janet Jackson Super Bowl Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je i sama rekla, ona i Justin odavno su 'prešli preko svega toga', stoga je sada vrijeme da i javnost sve zaboravi. Inače, slavna pjevačica svih je ovih godina izbjegavala priču o tom incidentu. Prema sjećanjima gledatelja, Timberlake je zapravo izveo Janet Jackson na pozornicu kao gosta iznenađenja, a potom joj je potrgao kostim.

Janet Jackson, Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: JEFF HAYNES / AFP / Profimedia

Nakon toga, oba izvođača izgledala su iznenađeno, a potom je prijenos prekinut reklamama. No, u idućim danima nije se prestajalo pričati upravo o tome, zbog čega su krenula nagađanja je li sve to bila slučajnost ili dobro isplaniran događaj. I sama Janet Jackson tada je priznala kako su takvu odluku donijeli na generalnoj probi, no nisu mislili da će cijela stvar toliko izmaknuti kontroli, nakon čega se ispričala svima koje je uvrijedila.