PONOSNI TIMBERLAKE

Dosad ga nismo vidjeli: Samozatajni glazbenik pohvalio se prvi puta svojim sinčićem

21.06.2021 u 23:38

Bionic
Reading

Glazbenik i glumac Justin Timberlake prošlog je ljeta postao otac po drugi puta, no on i njegova supruga Jessica Biel tu su vijest tajili mjesecima

Proslavljeni glazbenik poznat je po tome što svoj obiteljski život drži po strani, što se osobito odnosi na njegovu djecu, koju on i njegova supruga nastoje zaštititi od javnosti pod svaku cijenu.

Iako je aktivan na društvenim mrežama, sinove bivšeg člana boya benda 'N Sync, Silasa (6) i Phineasa koji će uskoro proslaviti prvi rođendan, rijetko kad možemo vidjeti na Instagramu.

Premda je Phienas u njihovu obitelj stigao prošle godine, tek sad je brižni otac odlučio ga pokazati obožavateljima i to povodom Dana očeva.

  • +3
Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glazbenik je na jednoj od fotografija s fanovima podijelio simpatičan prizor na kojem sa svojim dečkima igra video igrice.

'Zahvalan sam mom ocu i djedu što su me izveli na pravi put, podnosili žrtve da bih ja živio svoje snove i što su me naučili da se stvarni život događa u malim trenucima. Sretan Dan očeva', napisao je glazbenik pored fotografije sa svojim sinovima te u kratkom vremenu dobio puno pozitivnih komentara.

Nedavno je pak i Jessica ispričala kako to izgleda biti mama dvoje djece.

'Jedan moj vrlo mudar prijatelj je rekao da je jedno dijete puno, a dvoje je tisuću. To je točno takav osjećaj', rekla je.

No njezin obiteljski kaos ima i svoju lijepu stranu, a to je povezanost njihovo dvoje djece.

'Nije lako, ali nevjerojatno je. Zanimljivo i zabavno. Razgovori koje sada vodim sa svojim šestogodišnjakom su tako cool. On je mala osoba koja govori najsmješnije stvari, a opet je tako osjetljiv i nježan', rekla je Jessica Biel.