NERAZDVOJNE PRIJATELJICE

Njezina druga strana: Eva Longoria otkrila kakva je zapravo Victoria Beckham

04.06.2023 u 14:58

Bionic
Reading

'Mislim da je ona introvert, ali sa mnom je ekstrovert. Nerazdvojne smo', rekla je Eva Longoria o svojoj bliskoj prijateljici Victoriji Beckham

Zvijezda 'Kućanica' iskreno je progovorila o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa slavnom Posh Spice u intervjuu za The Times otkrivši kako su njih dvije uspostavile posebnu vezu koja je s godinama postala snažnija.

'Mi smo nerazdvojne. Voljela bih da ljudi znaju koliko je Victoria duhovita, šarmantna i pametna. Ona je najsmješnija osoba. Mislim da je introvert, ali sa mnom je ekstrovert', rekla je 48-godišnja Eva Longoria.

Glumica je modnu dizajnericu upoznala preko svog bivšeg supruga, nekadašnjeg NBA košarkaša Tonyja Parkera, koji je bio prijatelj s Davidom Beckhamom. Nakon što su se Beckhamovi preselili u Los Angeles, gdje je David svojedobno igrao u klubu LA Galaxy dva para su se nastavila družiti, a Longoria otkriva da je slavni nogometaš 'nevjerojatan kuhar'.

Kako su ona i Victoria postajale bliskije, počele su planirati zajedničke susrete u Londonu ili Parizu - omiljenom gradu lijepe latine.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Jako često prespavam kod njih, uglavnom na njihovoj farmi ili u Londonu. Obično samo brbljamo cijelu noć”, priznala je.

'Ona je iznimno odana. Nema trenutka kada je ne mogu nazvati, da nije dostupna, da ne leti k meni ili da ja letim k njoj. Ili jurišam na njezin ormar. Daje mi majčinske i poslovne savjete', kaže glumica.

Koliko su bliske dovoljno govori to što je Longoria kuma 11-godišnje Harper Beckham, koju je opisala kao 'slatku, lijepu, ljubaznu mladu damu'. Često nosi i kreacije svoje prijateljice, a Victoria je dizajnirala nekoliko stajlinga i za njezino vjenčanje s današnjim suprugom Joséom Bastónom.

'Ona je kreirala moju vjenčanicu i haljinu za poslije zabave. Donijela je sve - mislim, doslovno je to nosila sa sobom. Odjenula me, zakopčala cipele jer se nisam mogla sagnuti, zakopčala mi haljinu. Rekla je: 'Znam svoju ulogu.' Ona je najbolja prijateljica', ne može je prestati hvaliti.

  • +5
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Julie Edwards / Avalon / Profimedia