SKUPOCJENI ZAHVAT

Victoria Beckham otkrila koliko je daleko spremna ići zbog ljepote

18.04.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Britanska modna dizajnerica, bivša Spajsica i majka četvero djece, danas slavi 49. rođendan a i dalje izgleda poput djevojčice. Njezina fit figura godinama se ne mijenja, a na Instagramu je proteklog vikenda otkrila da je nedavno napravila novi tretman ljepote

Victoria Beckham je bila na posebnom laserskom tretmanu kože, koji može koštati i do 2000 funti (oko 2238 eura) po sesiji, piše Daily Mail.

Naime, supruga Davida Beckhama nedavno se na klinici za plastičnu kirurgiju Ghavami u Los Angelesu podvrgnula takozvanoj 'obnovi' površine kože', tretmanu u kojem se bore na koži na licu uklanjaju laserskom primjenom, kožu treba zategnuti i nadoknaditi promjenu boje.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: STR

U videu kojeg je objavila priča s liječnikom Ghavamijem o svom nekirurškom liječenju. Poručuje da zahvaljujući neinvazivnom postupku 'doslovno neće ostarjeti'.

'Ne pokušavamo samo vratiti vrijeme, već ga sada zaustavljamo', kaže liječnik Victoriji i dodaje da 'tako doslovno više neće stariti.' Otkrio je i da je bivšoj pjevačici dao kombinaciju tretmana koji malo ozljeđuje površinu kože kako bi je regenerirao i svjetlosnu terapiju. Rekao je da ima 'sjajnu strukturu kostiju i dobru kožu'.

Svojedobno je otkrila kako ne štedi na kozmetičkim preparatima za njegu kože. Ne krije da gotovo religiozno odlazi na masaže lica, a osvježavajuća maglica za lice i hidratantna krema neizostavan su dio njezine beauty rutine. Veliku pažnju posvećuje i njezi tijela, a njezin uvjerljivo omiljeni proizvod za njegu tijela je prirodno ulje.