sklopile su primirje

Nicola Peltz pokazala kako se zapravo slaže sa svekrvom Victorijom Beckham

01.06.2023 u 22:09

Bionic
Reading

Glumica se u travnju udala za najstarijeg sina bivše spajsice i modne dizajnerice te Davida Beckhama, Brooklyna, a problemi s njegovom obitelji počeli su nekoliko dana prije vjenčanja

Obitelj Beckham ponovno se okupila kako bi gledali svog prijatelja sir Eltona Johna na njegovom posljednjem nastupu u utorak održanom u Areni 02 u Londonu.

Nicola Peltz i Brooklyn vratili su se u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi vidjeli njegova kuma na pozornici nakon nekog vremena provedenog u SAD-u, a Victoria i suprug David Beckham izgledali su oduševljeni time što su ponovno u društvu sina. Bivša spajsica podijelila je fotografiju s kćeri Harper, Brooklynom, Nicolom, Cruzom i Davidom, prije nego što je postavila fotografiju s kćeri i Marvelovom zvijezdom u blizini WC-a te šaljivo napisala - 'šik'. Dodala je: 'Opet zajedno! Puno vas sve volim.'

Bio je to prikaz jedinstva obitelji nekoliko mjeseci nakon što je Nicola Peltz odbacila glasine o svađi. Pokazala je svoju zahvalnost komentirajući s četiri emotikona sa srcem te podijelivši fotografiju sebe s Harper i Victorijom na Instagramu.

Podsjetimo, glasine o svađi između američke ljepotice i Victorije pojavile su se nakon vjenčanja na Floridi u travnju prošle godine.

Brooklynova supruga dolila je ulje na vatru u jednom intervjuu tvrdeći da ju je svekrva danima ignorirala zato što je odbila nositi vjenčanicu koju je dizajnirala, a navodno ju je također razbjesnila 'pranjem obiteljskog prljavog rublja u javnosti', ali zanijekala je da je bilo 'svađe' i objasnila da njezin atelje jednostavno nije imao vremena izraditi haljinu te je inzistirala na stavu: 'Nijedna obitelj nije savršena.' Obitelj je sva naklapanja demantirala odlaskom na Victorijinu reviju u Parizu u ožujku.

  • +4
Nicola Peltz Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN