EMOTIVNA POSVETA

Unuka kralja rock'n'rolla prekinula šutnju i progovorila o tragičnom gubitku brata

19.07.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Riley Keough, američka glumica i unuka slavnoga Elvisa Presleyja s majkom i obitelji trenutno oplakuje gubitak svog 28- godišnjeg brata Benjamina koji je prošloga vikenda preminuo od posljedica samoranjavanja u svom domu u Calabasasu

Poput majke Lise Marie Presley, 31- godišnja Riley uzdrmana je zbog gubitka brata s kojim se oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

'Jutra su najteža. Zaboravljam da si otišao. Ti. Ne postoje riječi za tebe. Anđeo je najbliža koje se mogu sjetiti. Moj mlađi brat, najbolji prijatelj, divlji čovjek, intelektualac, svjedok mog života, ista duša, zaštitnik, previše osjetljiv za ovaj oštar svijet. Nadam se da ćeš mi dati snage da izdržim ovu veliku rupu koju si mi ostavio u srcu. Nadam se da ćeš mi dati snage da jedem. Nadam se da si zaljubljeni u ljubav. Nadam se da osjećaš moju ljubav. Nadam se da osjećaš Boga. Ti si bog. Ne mogu vjerovati da si me napustio. Ne ti dragi Ben Ben. Bilo tko osim tebe. Valjda je ovo istinsko slamanje srca. Nadam se da ćemo se opet sresti', napisala je glumica u emotivnoj posveti preminulom bratu na Instagramu uz niz fotografija iz obiteljskog albuma.

Prema izjavi za javnost menadžera Lise Marie Presley, smrt njezinoga sina ostavila ju posve 'nerazumljivom, neumoljivom i razorenom'. 'Obožavala je tog dječaka. On je bio ljubav njezinog života', riječi su Lisinoga mendažera Rogera Widynowskog.

Benjamin Keough, Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / AFP / Profimedia