PADAJU VELIKE GLAVE

Nives završila u zatvoru!

20.11.2012 u 12:22

Bionic
Reading

Turbulentna vremena su pred glavnim protagonistima serije 'Ruža vjetrova', pogotovo pred obitelji Odak. Nakon financijskog kraha u kojem je Ivan doveo Seke pred oltar, opljačkao je i ostavio, Jelena će zadati novi udarac poznatoj splitskoj obitelji

I baš kada su svi pomislili kako su Odakovi platili za sva počinjena nedjela, njihova patnja tek počinje. Naime, Jelena je odlučila pobjeći iz kuće Odakovih. Nakon što si je nanijela rane podigla je tužbu za fizičko zlostavljanje protiv Nives Odak. U pratnji policijskih službenika Nives je provela noć u zatvoru. Hoće li zvečarka svojim lažima uništiti Odakove?

Nakon što joj je doktor Nikola ponudio zajednički život, Ines sve više razmišlja kako je njezina sreća upravo u sigurnosti koju joj simpatični doktor pruža. Ines sve češće razmišlja o novom životu, u naručju doktora Nikole i svoje kćerke Anđele. No taj život bi bio izvan Splita, daleko od Odakovih koji su joj uništili život. Hoće li Ines prihvatiti ponudu šarmantnog doktora?

Mila je odlučila potražiti svoju davno izgubljenu sestru – Mariju. Nakon što je stupila u kontakt s najvećim neprijateljem, Stipom Odakom, odlučila se susresti sa svojom sestrom. No je li to tek izdajnički čin Rankovog suradnika koji se silom želi dokopati Marije? S druge strane, Marija odlazi u posjet nepoznatom čovjeku u zatvor, Tomi. Misteriozni Toma je jedini razlog zbog kojeg je Marija još uvijek u Splitu. Tko je čovjek iza rešetaka kojeg Marija neizmjerno voli?

Novi tjedan 'Ruže vjetrova' donosi mnoga pitanja, a odgovore saznajte u novim epizodama popularne serije – od ponedjeljka do četvrtka od 20 sati na RTL Televiziji