KAMO VJETAR PUŠE?

Nives Ivanković napokon u vjenčanici

26.04.2012 u 19:45

Bionic
Reading

Nakon što ju je Ivan zaprosio, najpopularnija zlica malih TV ekrana, Nives Odak, jedva je dočekala krenuti u potragu za savršenom vjenčanicom! I pronašla ju je! Pripreme za vjenčanje teku prema planu

Kao da su se sve kockice posložile u životu najomiljenije zlice Nives Odak. Pronašla je muškarca svog života kojem je stalo do novca u istoj mjeri kao i njoj i uspjela je spojiti posao s užitkom. Nježni pogledi i poljupci, intimni dodiri i zaruke učinile su Seke jako sretnom ženom, a sad i sretnom mladenkom. Nakon što ju je Ivan zaprosio, Nives je jedva dočekala krenuti u potragu za savršenom vjenčanicom kako bi zaručnici ubrzali sam čin krunidbe njihove ljubavi. I Giovanni je jedva dočekao ovaj trenutak, no nakon kritike u novinama, hoće li Nives imati dovoljno povjerenja u njegov ukus kada su u pitanju vjenčanice?

Dok Nives uživa u planiranju vjenčanja, Ivanovo pravo lice napokon izlazi na vidjelo. Radost zbog vjenčanja koje se zapravo nikad neće dogoditi je uzaludna... Veliki obrat u novom tjednu 'Ruže vjetrova' donosi odgovore! Od ponedjeljka do petka u 20 sati na RTL televiziji.