SPREMNA ZA NOVE POBJEDE

Nives Ivanišević nakon poduže pauze i teškog životnog perioda vratila se na radno mjesto

19.10.2020 u 14:33

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Nives Ivanišević uzela je pauzu od poslovnog ritma te se posvetila privatnim problemima koji su je u tom trenutku snašli

Prvo ju je krajem lipnja zadesio koronavirus u obitelji, kada je njezin suprug Goran Ivanišević potvrdio da je zaražen. Nives Ivanišević tada je po propisanim mjerama uzela bolovanje i savjesno otišla u samoizolaciju kako bi zaštitila zdravlje svih svojih kolega, prijatelja i obitelji.

Mladu i vrckastu radijsku voditeljicu tužan je period nastavio pratiti i nakon toga. U srpnju je ostala bez voljene majke. U tom je periodu proživljavala svoje najteže trenutke i udaljila se iz etera kako bi se posvetila privatnim problemima.

Neko vrijeme slušatelji njezin glas nisu mogli čuti, te su jasno davali do znanja koliko im poznata brineta nedostaje sa svojim komentarima i vedrim stavom.

No, sada se Nives vratila u omiljeni kolektiv spremna za nove poslovne pobjede. Zgodna voditeljica uz drage kolege i nove radne obveze lakše će prebroditi sve što ju je snašlo proteklih mjeseci.

Da se ponovno vratila u zgradu Narodnog radija potvrđeno je na njihovim službenim Instagram stranicama, gdje su napisali: 'Napokon opet skupa. Nedostajali ste našoj Nives.'

Ivanišević je pozirala u društvu kolege voditelja Tomislava Cvetkovića na stepenicama zgrade u kojoj rade. Na sebi je imala sjajno jesensko izdanje sačinjeno od širokih traperica, kožnih čizmi u kaubojskom stilu te slatke bluzice, a ponovno je potvrdila kako joj nova frizura sa šiškama sjajno pristaje.

'Nikad u životu nisam mislila da će me ovako razveseliti povratak radio voditeljice da ću u istoj sekundi poželjeti to javno obznaniti! Nives, nedostajala si!’, jedan je od mnogobrojnih komentara uzbuđenih slušatelja.