U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Nives Ivanišević jednom je fotografijom otkrila kako za nju izgleda savršena nedjelja

04.10.2021 u 11:53

Bionic
Reading

I ovaj je vikend nekadašnja voditeljica Nives Ivanišević na Narodnom radiju provela u najboljem društvu, onom svog trogodišnjeg sina Olivera, kojeg je povela na igru u park

Rijetke su objave Nives Ivanišević na Instagramu koje ne oduševe njezine vjerne pratitelje, a posebno one u kojima je glavna zvijezda trogodišnji Oliver, sin kojeg je dobila u braku s nekadašnjim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Stoga ne treba čuditi da je i posljednja izazvala veliku pažnju, kada su na fotografiji ona i Oliver.

'Dobro provedena nedjelja', stoji pored iste, kao i emotikon sladoleda. Na fotografiji Nives i Oliver snimljeni su u parku, gdje nekadašnja voditeljica na Narodnom radiju sjedi pored drvene penjalice, dok joj sin sa sladoledom u ruci nešto objašnjava.

Nives je odjevena u sportsku kombinaciju, koja uključuje tajice i tenisice i traper prsluk, dok je kosu podigla u visok rep, a sportsko izdanje najudobnije je i za trogodišnjaka, koji tako može skakutati i istraživati u parku, bez da mu išta smeta.

Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Inače, Oliver je nedavno, svega par dana prije očevog 50. rođendana, proslavio svoj treći rođendan, a za veliko slavlje dobio je i posebnu tortu - onu sa Štrumfovima.