bila je iskrena

Nives Celzijus žali za nekadašnjim vremenima: 'Dani kada sam imala opranu kosu i kada je postojala želja da odjenem nešto lijepo'

07.01.2021 u 13:29

Bionic
Reading

Pjevačica, spisateljica i glumica je objavila pomalo sjetnu poruku koju je popratila svojom atraktivnom fotografijom očito nastalom na nekom od ranijih fotosessiona. Nedostaju joj čini se, vremena kad se stalno sređivala

Nives Celzijus nije bila pretjerano aktivna na Instagramu posljednjih dana osobito nakon što je završeno snimanje zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', gdje je bila članica žirija zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom. 'Dani kada sam imala opranu kosu, bez izrasta i kada je postojala želja da odjenem nešto lijepo', prisjetila se na svom Instagram profilu.

Nakon završetka emitiranja tek je objavila novogodišnju fotografiju s djecom, pozirajući u opuštenom božićnom izdanju. 'Želim nam svima da u narednim godinama vidimo milostive, hrabre, zdrave, plemenite, ponizne, dostojanstvene, tolerantne i sretne ljude', poručila je tada.

Nedavno je priznala je privatno uglavnom sportski tip, bez šminke, ali kako povremeno 'proradi u njoj i seksi Nives'. Otkrila je da se najčešće u tim trenucima inspiracije sredi i snimi malo više fotki. U prosincu je proslavila 39. rođendan, a do 40. bi voljela odglumiti neku ulogu komediji te dovršiti pisanje svoje četvrte knjige.

  • +23
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL