NEKAD I SAD

Nives Celzijus proslavila je svoj 39. rođendan, a mi smo se prisjetili kako je izgledala na početku karijere

19.12.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Svoj 39. rođendan Nives Celzijus je zamalo proslavila sama, no zahvaljujući prijateljici ipak je ove godine puhala svjećice. Dok se pjevačica na lijepim željama i čestitkama zahvaljuje na društvenim mrežama, mi smo se prisjetili kako je izgledala na početku karijere

'Rekla sam joj da nisam baš ugodno društvo i da bih radije provela rođendan sama s dekicom, nesređena u trenirci , tuleći uz Garbage i neke pjesme iz mladosti (i ne nije zbog godina, prolaznosti života ni ništa sl. Obožavam svoje godine). No ta moja mala @rapturhair jednostavno ne zna za ne i uz to je nemoguće preslatka pa joj ne mogu odoliti. I sva sreća da je takva, zna sa mnom i uvijek zna što mi je potrebno, često i bolje od mene same. I tako rođendan nisam provela sama, tuleći uz Milk', započela je svoju objavu na Instagramu Nives Celzijus.

Pjevačica i glumica puhala je rođendanske svjećice, a taj je trenutak zabilježila njezina kćer Taisha.

'Sva sreća djeca su mi se vratila na vrijeme kući pa je Taisha uspjela ovjekovječiti jedan od tih naših trenutaka. Ljudi, hvala vam na predivnim čestitkama, dirnuli ste me do suza. Nisam nažalost uspjela zahvaliti se svima ponaosob, a voljela bih da znate koliko vas volim i koliko ste mi bitni. Želim vam puno ovakve ljubavi koju vidite na fotkama i voljela bih da se uvijek svi ovako gledamo i smijemo', poručila je Nives.

Nekadašnja Playboyeva zečica rođena je u Zagrebu kao Nives Zeljković, a zahvaljujući atraktivnom izgledu Hrvatima je poznata još otkako je bila tinejdžerica. Sa samo 17 godina glumila je u spotu Mladena Burnaća za pjesmu 'Ne zovi mala policajce'.

Mladen Burnać - Ne zovi mala policajce Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

U to je vrijeme počela i glazbenu karijeru, a mnogi pamte njen nastup na jednoj srpskoj televiziji gdje je pjevala u minijaturnom grudnjaku i minici.

Nives Celzijus - Uzeću ti sve Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Nives i Dino Drpić upoznali su se preko prijatelja 2004. godina, nakon čega je Nives preselila kod njega u stan. Ubrzo nakon toga nogometaš je zaprosio Nives, a par se 2005. vjenčao u Las Vegasu, daleko od očiju javnosti.

Dvije godine kasnije uslijedio je krah njihova braka u kojem su dobili dvoje djece, sina Leona i kćer Taishu, a Dino se iz njihova zajedničkog doma iselio 2014. godine.

Godine 2008. njezina knjiga 'Gola istina' je bila glavna tema u Hrvatskoj. Nivesina biografija prodana je u više od 100 tisuća primjeraka te je zaradila nagradu Kiklop, koju su joj odbili dodijeliti.

Iste te godine Nives je predstavila spot za pjesmu 'Bijesna'.

Nakon pet godina konačno je dobila svog Kilopa koji joj je u prosincu 2013. uručen na maloj svečanosti u Domu Hrvatskih branitelja.

Trenutak koji mnogi pamte i onaj u srpnju 2011. kada je Nives helikopterom sletjela na gradski stadion u Koprivnici prije početka utakmice Slaven Belupo - NK Zagreb i otpjevala pjesmu u dresu Slaven Belupa.

Kako se Nives mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji.

  • +23
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL