NE MOGU JE PREPOZNATI

Nives Celzijus transformacijom ostavila fanove u nevjerici

28.03.2017 u 17:18

Bionic
Reading

Nives Celzijus sve je oduševila transformacijom i izvedbom Prodigyjeva hita 'Firestarter' u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a objavila je i fotografiju na kojoj je u ulozi Zvonka Bogdana i na kojoj također uopće ne sliči na sebe

Transformiravši se u Keitha Flinta, člana britanske grupe The Prodigy, Nives je sve ostavila bez riječi, a na svome profilu na Instagramu fotografijom je pokazala i masku Zvonka Bogdana. Na fotografiji je Nives s pobjednikom Bojanom Jambrošićem koji je prerušen u Jacquesa Houdeka.

'Prilika za fotkanje s pobjednikom se ne propušta, pa makar i bez odjeće', napisala je Nives uz fotografiju u svom prepoznatljivo vrckavom stilu.

Uz pohvale za odlične nastupe neki od Nivesinih obožavatelja na Instagramu komentirali su da je potpuno neprepoznatljiva: 'I kad znam da si ti to, Nives, još uvijek te ne mogu prepoznati. Krasna fotka.'

U showu je Nives kolege oduševila pjevačkim umijećem, a članovi žirija nahvalili su je da je pravo glumačko čudo. Najveću podršku ima od svoje djece koja je vjerno prate, a kako je nedavno rekla za Dnevnik.hr, uspijeva balansirati između uloge mame i javne osobe uz pomoć bivšeg supruga, nogometaša Dina Drpića i svoje mame.

Kostim imam, još da mi srede lice i Shakira je spremna 😊 #tlzphr #shakira #objection

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

'Malo sam zanemarila majčinski dio što se tiče brige oko škole, ali moja mama i Dino su uskočili. Oni su preuzeli taj dio brige na sebe jer bih vjerojatno poludjela. Složili su se jer imam jako puno posla oko nastupa, koreografije, probe', rekla je Nives.