iskrena do kraja

Nives Celzijus: 'Kod muškaraca koji znaju mjeru, uleti znaju biti jako simpatični, sve dok ne uđe u opsesivnu fazu '

18.12.2020 u 10:23

Bionic
Reading

Pjevačica, spisateljica i glumica danas slavi 38. rođendan. Progovorila je o svom odličnom izgledu, uletima muškog dijela publike, ali i ulozi člana žirija u popularnom showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Preveliki sam hedonist da bih se pridržavala posebnih jelovnika. Nasreću, volim trenirati pa me to spašava, a opet i moj ukus kad je žensko tijelo u pitanju je dosta neopterećen. Sviđaju mi se žene s oblinama poput Kelly Brook, koja mi izgleda još i bolje sad, u ovoj malo debljoj fazi', izjavila je Nives Celzijus za 24sata.

  • +2
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Privatno je, kaže, uglavnom neki sportski đir i bez šminke, ali povremeno proradi u njoj i seksi Nives. Najčešće se u tim trenucima inspiracije sredi i snimi malo više fotki. Više puta do sada je izjavila kako bi voljela odglumiti neku ulogu u filmu, po mogućnosti - komediji, a do 40. rođendana bi voljela dovršiti pisanje svoje četvrte knjige. 'No najviše bi me veselilo snimati ponovno neku seriju gdje bih bila najgora negativka', iskrena je.

Pričala je i o tome kako rijetko odgovara na komentare svojih muških pratitelja koji joj se otvoreno udvaraju i priznala da je nasmiju njihove razne ponude. 'Znaju biti jako slatki, romantični, ali i zabavni u svojim uletima. No to su uglavnom virtualni uleti ili poneko pismo. Kod muškaraca koji znaju mjeru to sve zna biti jako simpatično ako ne uđe u opsesivnu fazu', smatra Nives.

Unatoč teškoj i neizvjesnoj godini kaže da je ona imala puno lijepih trenutaka. 'Provela sam jako puno vremena s djecom i snimala nekoliko sjajnih televizijskih projekata u 2020. Sin je introvert kao i ja pa mu boravak u kući ne predstavlja nikakav problem. Kći je već malo teže podnosila izolaciju. Ali snašli su se. Svakodnevno su imali svoje videopozive s prijateljima i vezano uz školske obveze pa u konačnici gledaju na to iskustvo kao na nešto drugačije, ali opet jednako zabavno. Nemoguće je ignorirati sve ovo što se događa. No ostaje nam nada i vjera u ljude i blagonakloniju 2021.', poručila je.

Kad je riječ o prijektima, ove godine je sudjelovala u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' kao članica žirija. 'Moram priznati da je sve puno zabavnije iz naših stolica žirija, pogotovo kad vas zabavljaju talentirani kandidati kao što su ove sezone. Definitivno su ove sezone nadmašena sva moja očekivanja, ali opet, s druge strane, mislim da mi nikad nije bilo teže donositi odluke oko bodovanja. Svaki put sam u strahu jesam li nekoga možda malo zakinula jer su doista svi sjajni', pojasnila je Nives.