UPS..

Malo je nedostajalo da Nives Celzijus na fotografiji otkrije gotovo sve

04.11.2020 u 10:51

Bionic
Reading

Pjevačica Nives Celzijus voli provocirati svojim golišavim fotografijama i bujne atribute, po kojima je poznata, stavljati u prvi plan. Međutim, ponekad se zaigra pa zamalo pokaže naciji i više nego što je planirala

'Kod tebe Nives najviše volim tu tvoju odvažnost i ono direktnost!’, ‘Svaka čast na hrabrosti’, ‘Mamma mia’, ‘Jedna je Nives’, ‘Seks bomba’, samo su neki od brojnih komentara ispod nove Instagram objave Nives Celzijus.

Na njoj pjevačica i ovogodišnja članica žirija u emisiji ‘Tvoje lice zvuči poznato’ spretno pozira u svom vrtu, a na sebi ima vrlo provokativno izdanje koje gotovo da ništa ne skriva.

Atraktivna brineta nosi raskopčanu bluzu nude boje ispod koje se naziru bradavice, te je jasno da nema grudnjak, a uz to kombinira crvenu mini suknjicu koja je zbog nezgodne poze zamalo otkrila Nivesino međunožje.

Zavodljiva Nives brzo se snašla pa prekrižila noge i prekrila strateške dijelove, ali to nije smetalo njezinim oduševljenim obožavateljima koji na ovakav prizor nisu ostali ni malo ravnodušni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌸

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Iako je prije nekoliko dana priznala da je ponovno sretno zaljubljena, te da je njezina ljetna simpatija prerasla u nešto ozbiljnije, izgleda da Celzijus i dalje ne namjerava prestati provocirati javnost na društvenim mrežama.

Seksepil je njezin najjači adut kojim se probila na glazbenu scenu, a potom ostvarila i neke glumačke uloge u domaćim sapunicama.

  • +20
7. epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

Ništa manje čednija ne pojavljuje se ni u nedjeljnim izdanjima pjevačke emisije na Novoj TV, a njezin posljednji stajling prokomentirao je naš Fashion Guru. Pogledaj OVDJE.