MARIJANA BATINIĆ

Nitko me ne nasmije kao moja kćerka

13.03.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih televizijskih lica Marijanu Batinić uskoro ćemo gledati u novoj RTL-ovoj emisiji koja joj je posebno prirasla srcu. Riječ je o showu 'Život na vagi' za koji kaže da joj je najdraži projekt do sada. Uvijek dobro raspoložena Splićanka za tportal je ispričala zašto je vezana za nj, koliko i sama stigne vježbati, kako se najradije opušta i provodi vrijeme sa svojom djevojčicom Enom

'U gotovo svakom projektu trudili smo se uljepšati ljudima svakodnevicu, bilo da se radi o 'Ljubav je na selu' u kojem su mnogi pronašli ljubav svog života ili kvizu 'Tko će ga znati' u kojem bismo obradovali prolaznike novčanim nagradama. Ova je emisija nekima spasila život, u 'Životu na vagi' se ne mijenja samo izgled nego i krvna slika. Mnogi kandidati nisu mogli stajati na nogama kad su došli, a danas treniraju poput pravih sportaša. Ozdravili su, promijenili životni stil, riješili se groznih navika, pobijedili sebe i okrenuli novu stranicu', rekla je.

Dodaje kako najčešće radi projekte u kojima ljudima pomažu da budu sretniji. 'Upravo me to najviše veseli i motivira', ističe Marijana. Prije nije pratila emisije poput 'Života na vagi'.

'Moram priznati da sam imala predrasude, mislila sam da su to klasični makeoveri gdje kandidatima promijene frizuru, make-up i kozmetički ih uljepšaju, o ovakvim promjenama kakve se događaju u 'Životu na vagi' nisam ni sanjala. Emotivno sam jako vezana za ovaj projekt, volim ove ljude. Ljutim se na njih, smijem se i plačem s njima. Čujem ponekad komentar: A ti radiš projekt s debelima. Javno apeliram da više nikad nitko ljude koji imaju problema s kilogramima nije nazvao debelima. Većina nas nema pojma koliko to vrijeđa i boli i kakve se priče kriju iza njihove borbe s težinom', poručuje voditeljica.

Marijana je jako vezana za projekt i voli natjecatelje iz emisije 'Život na vagi' 

Kad je riječ o vježbanju i zdravoj prehrani, Marijana kaže da trenira kad stigne.

'Imam odlično vodstvo, trenera Nikolu Šimića koji mi daje vjetar u leđa. Kampanjac sam po pitanju zdrave prehrane, ali kad mi se zareda nezdrav period, na vrijeme kočim i pale mi se svi alarmi. Poznajem svoj organizam i slušam ga', otkrila je.

Marijana je, kaže, kampanjac po pitanju zdrave prehrane

Otkrila je postoji li neko životno razdoblje u kojem je bila nezadovoljna svojim izgledom.

'Krajem srednje škole bila sam znatno punija. Desetak kilograma više nego sada. To je posljedica noćnih izleta u frižider. Nisam ni kužila da sam nezadovoljna, ali činjenica da sam stalno nosila crno očito je govorila da se podsvjesno nisam baš najbolje osjećala u svojoj koži', priznala je.

Njezin prvi televizijski projekt bio je 'Pola ure torture', a vodila ga je s Petrom Nižetić

Na pitanje koje je svoje mane s vremenom zavoljela kao iz topa kaže - osmijeh.

'Smijem se kao Joker. Ali smije se i Cameron Diaz pa žena zrači. To prije nisam kužila, u tridesetima sam naučila voljeti sebe sa svim manama i vrlinama. Ako se osjećaš lijepom i u miru si sa sobom, i zračiš', ističe.

Najdragocjenije vrijeme joj je ono provedeno s obitelji. Sa svojom djevojčicom Enom najradije uživa na moru, u šetnji, u parku, u trgovini, na kauču, pred televizorom, u krevetu, u igri, dok kuhaju.

Raste kao iz vode ❤️😇 #mojamaladjevojcica #myprecious #obozavam #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

'Nije bitno gdje smo, samo da smo zajedno. Najsretnija sam kad mi cure nešto radimo skupa. Ne znam misli li to svaka mama, ali moja kćerka je najduhovitija osoba koju znam. Nitko me ne nasmije kao ona. Svaki dan, stotinjak puta', ponosna je. Talente je preslatka djevojčica naslijedila od mame, a to što nikad ne zna gdje su njezine stvari od tate, kaže u šali.

'Ena je pravi je miks svojih roditelja. Temperamentna Dalmatinka na mamu, timski igrač na tatu', smije se voditeljica.

Njezina antistresna terapija su skijanje, jedrenje.

'Sve su to antistresne terapije. Ali budući da se zvijezde trebaju poklopiti da si to priuštim, zadovoljim se čašom vina s kockom čokolade i tu i tamo nekom masažom', otkrila je.

A kako lijepa voditeljica zamišlja budućnost i čemu teži?

'Mirnom i sretnom obiteljskom životu. Jako sam zadovoljna svojim životom, želim samo da ova sreća potraje', poručila je.