PRVA REAKCIJA

Nina Kraljić nakon poraza u Opatiji: 'Puno je teže pobijediti na Dori nego na Eurosongu'

13.02.2021 u 23:27

Bionic
Reading

Iako je na kladionicama visoko kotirala za ovogodišnju pobjedu na Dori sa skladbom 'Rijeka', bivšoj predstavnici Hrvatske na Eurosongu pobjedu je preotela 22- godišnja Albina. Na rezultat glasova žirija i publike osvrnula se na Instagramu

Nakon što je 2016. godine s pjesmom 'Lighthouse' predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, domaća pjevačica i pobjednica prve sezone HRT-ovog showa 'The Voice' ponovno je planirala učiniti isto - ovoga puta sa skladbom 'Rijeka' kojom je otvorila ovogodišnje izdanje Dore.

Iako je uoči Dore na kladionicama slovila za jednog od glavnih favorita, planirani put u Rotterdam i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu za Ninu Kraljić ipak se neće dogoditi.

Uvjerljivu pobjedu glasovima žirija, ali i publike, ponijela je 22- godišnja splitska pjevačica Albina koja je, poput Nine Kraljić, veću pozornost domaće javnosti ostvarila sudjelovanjem u glazbenom showu 'The Voice'.

ALBINA – Tick-Tock Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

O porazu na ovogodšnjem izdanju Dore, Nina Kraljić osvrnula se na društvenim mrežama netom nakon Albinine pobjede.

U objavljenom videu na Instagram storyju obratila se svojim fanovima sljedećom izjavom: 'Hvala vam što ste glasali za nas, makar čujem da je naš broj za glasanje bio doslovce nepostojeći i miks je bio vrlo zanimljiv. Svi smo znali ishod, na kraju krajeva, kad su odredili da nastupamo prvi, a ždrijeb ne postoji. Nemojte se ništa uzrujavati, hvala vam puno što ste bili uz nas i što volite pjesmu. To je najbitnije. Teže je pobijediti na Dori nego na Eurosongu, što puno govori'.

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju