SAMOUVJERENA PJEVAČICA

Nina Kraljić uoči nastupa na Dori: 'Moja pjesma je finale Eurosonga'

13.02.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Nakon što je 2016. godine s pjesmom 'Lighthouse' predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, domaća pjevačica i pobjednica HRT-ovog showa 'The Voice' ponovno planira učiniti isto - ovoga puta s pjesmom 'Rijeka' kojom će otvoriti ovogodišnje izdanje Dore

Uoči izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije, Nina Kraljić slovi za jednog od glavnih favorita prema kladionicama, a ususret nastupu u dvorani Marino Cvetković u Opatiji svojim vjernim obožavateljima obratila se putem Instagrama.

'Šest mjeseci truda i rada. Ne znam što reći osim hvala što nas držite broj 1 u trendingu. Pjesma 'Rijeka' je kratko i jasno finale Eurosonga i nešto što je zaista izvorno naše, kulturna baština; arhaična je, a opet moderna i contemporary i ono najljepše: rađena je iz srca kao što je i cijeli projekt. Danas nas svim srcem podržite na Dori i glasajte za nas', napisala je pjevačica.

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju

Otkad su isječci skladbi koje sudjeluju na 'Dori' postali dostupni javnosti kladionice Cro Beta Hrvatske lutrije bilježe ogroman interes, a posljednjih dana na površinu su isplivali i jasni favoriti, među kojima je najveći upravo Nina Kraljić sa skladbom 'Rijeka'.