'TICK-TOCK' U ROTTERDAMU

Albina je nova pobjednica Dore: 'Prolazila sam kroz veliki vrtlog emocija'

13.02.2021 u 22:33

Bionic
Reading

Nakon glasova žirija i publike, čast da Hrvatsku predstavlja na ovogodišnjem izdanju Eurosonga u Rotterdamu pripala je pjevačici Albini s pjesmom 'Tick-Tock'

Iako su prema kladionicama za najveće favorite glasile Nina Kraljić i Mia Negovetić, pobjedu na ovogodišnjem izdanju uvjerljivo je ponijela 22- godišnja pjevačica Albina s najvišim glasovima žirija, ali i publike.

Domaća javnost upoznala ju je u trećoj sezoni glazbenoga showa 'The Voice' u kojoj je na prvu osvojila mentore i gledatelje svojim vokalnim izričajem i senzualnošću.

Predstavljat će Hrvatsku u Rotterdamu na Eurosongu, a nakon pobjede uzbuđena Albina prilikom uručenja kristalnog kipića iskreno je priznala: 'Stvarno nisam još svjesna. Ponosna sam na sebe. Mislim da sam uložila puno truda. Hvala svima, da smo poslali bilo koga ne bi fulali'.

ALBINA – Tick-Tock Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

'Prolazila sam kroz veliki vrtlog emocija. Ipak je ovo jedna velika pozornica. Jako sam sretna, ispunjena i mirna. Ovih dana bila sam jako napeta. Znala sam da imam to ali nisam znala hoću li to moći dočarati publici. Dat ću si par dana da shvatim što se upravo dogodilo', izjavila je na press konferenciji netom nakon pobjede.

Dora 2021. - press konferencija pobjednice Albine Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju