morsko DRUŽENJE

Divan susret za kraj ljeta: Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko uživaju u Stobreču

16.09.2019 u 09:55

Bionic
Reading

I dok je za većinu Hrvata godišnji odmor odavno završio te, ukoliko ne živite na Jadranu, možete uživati tek gledajući snimljene morske fotografije, Nina Badrić gušta u najdivnijem dijelu ljeta - toplom i sunčanom rujnu. Trenutno je u Stobreču, a s kime je ondje i što radi, pohvalila se na Instagramu

'Dobro došla, ljepotice moja', napisala je na svom profilu na Instagramu pjevačica Nina Badrić, pohvalivši se susretom sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, nekadašnjom pjevačicom, danas poznatijom kao suprugom ruskog milijardera Andreja Meljničenka, Aleksandrom Meljničenko.

Dvije dame dogovorile su susret u Stobreču, u koji je Aleksandra Meljničenko doplovila iz Baške Vode sa suprugom na njihovoj luksuznoj jahti nazvanoj jednostavno 'A'. Baška Voda omiljena im je destinacija jer je iz nje Aleksandrina majka Vanja, no općenito je Jadran njihova nezaobilazna destinacija svakog ljeta.

Na impresivnoj jahti, dugoj čak 142,8 metara, Nina je već uživala sa svojom prijateljicom na St. Bartsu, ali i na Ibizi. Inače, ova jahta, koja se proteže na osam katova i ima heliodrom, djelo je dizajnera Phillipea Starcka, a procjenjuje se na 360 milijuna funti.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic

Prijateljice su se za dnevno druženje i pomno dotjerale. I dok je Nina Badrić odabrala kombinaciju maslinastozelenog donjeg dijela i bijele košulje prozirnih i točkastih rukava, Aleksandra Meljničenko oduševila je haljinom čiji je gornji dio izrađen od crne kože te se kožni dijelovi protežu i po donjem dijelu. Obje u ravnim japankama i skrivenih pogleda iza trendi sunčanih naočala, za svoj su izgled dobile samo komplimente.

  • +14
Supruga ruskog tajkuna Andreja Meljničenka Aleksandra sa sinom posjetila Dubrovnik Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic