U DOBROM DRUŠTVU

Nina Badrić ne krije koliko joj godi boravak na Maldivima, a sada znamo i s kim je tamo otputovala

10.04.2022 u 19:31

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić prije nekoliko dana spakirala je kofere i uputila se na egzotični odmor. Njezino odredište bili su Maldivi. Od tamo svakodnevno šalje izazovne fotografije u kupaćem kostimu, a sada je poznato i tko je iza objektiva

Pijesak, more, sunce, sol u kosi i bezbrižan odmor, to je ovih dana svakodnevica Nine Badrić koja je pobjegla na Maldive. Priuštila si je odmor iz snova u ovom tropskom raju o kojem mnogi maštaju. Da zbilja maldivsko otočje očarava na prvu, potvrdila je i pjevačica koja ne odolijeva često nam pokazati putem Instagrama koliko uživa.

Fotografije s plaže ili bazena, u kupaćem kostimu gdje do izražaja dolazi njezina figura, dobivaju samo pohvale pratitelja s društvene mreže.

Pritom se mnogi pitaju s kime Nina tamo uživa, a sada više ni to nije nepoznanica.

Domaća glazbenica otkrila je da se provodi s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić. Fotografija s Nevenom nastala je nakon večere u jednom restoranu, u kojom je uživala u večeri i druženju s lokalnim stanovništvom.

Dvije prijateljice dane provode u morskim radostima, vožnji biciklima po otoku, dok su večere rezervirane za finu hranu i piće.