BOŽANSTVENI PRIZORI

Bijeg na egzotični odmor: Nina Badrić se javila iz tirkiznog raja

06.04.2022 u 19:53

Bionic
Reading

Naša pjevačica krajem ožujka, Zagreb je zamijenila svojom otočkom oazom, Hvarom a prije koji dan je spakirala kofere i fanovima se javila iz aviona te najavila da je došlo vrijeme za njezino opuštanje i punjenje baterija. Trenutno se nalazi na jednom od najpoželjnijih turističkih atrakcija na svijetu

Bijeli pijesak, sunčano vrijeme i drugi bajkoviti prizori ono je u čemu će narednih dana guštati Nina Badrić. Poput brojnih poznatih i ona se odlučila za odmor na Maldivima. Pratiteljima na Instagramu je pokazala kako je izgledao put do njezinog odredišta, a kad je stigla snimila je i video unutrašnjosti kuće u kojoj boravi.

Pjevačica je pokazala kako uistinu zna uživati u životu. 'Moja kuća do daljnjeg', opisala je jednu od fotografija. Fanovi su joj odmah poželjeli lijep i ugodan odmor. Inače, na Maldivima je boravila u prosincu 2017. godine. Ostaje misterij je li na put otišla sama. Više puta je govorila o tome kako je smisao života pronašla u vjeri, a o ljubavi u zadnje vrijeme ne priča previše.

Početkom srpnja će proslaviti 50. rođendan no mnogi smatraju da sada izgleda bolje nego prije 20 godina. 'Nakon nekih godina na čovjeku se vidi na koji način živi. Zdrava prehrana, što više prirode, vježbanja, san, mir, dobri ljudi oko mene i najbolje kreme na svijetu. A sve ostalo pripisujem stanju duha. Optimizam me nikada nije napustio', ispričala je Nina za tportal.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL