iskreno o mataniću

Nina Badrić iznenadila priznanjem: 'Pokušali su me zlostavljati i slomiti'

24.04.2024 u 18:48

Bionic
Reading

Proslavljena domaća pjevačica iskreno je progovorila o vlastitim negativnim iskustvima tijekom karijere te osudila Matanićeve 'simpatizere'

Nakon što se polako počela slijegati medijska prašina koju su podigle mnogobrojne optužbe o seksualnom uznemiravanju na račun Dalibora Matanića, oglasila se pjevačica Nina Badrić.

Domaća zvijezda je u ekskluzivnom razgovoru za Story osvrnula se slučaj režisera, ali i vlastita negativna iskustva kroz koja prolazila kroz karijeru.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Ne poznajem osobno Matanića i pratila sam, kao i mnogi, cijelu priču putem medija. Zaista je čudno da se o tome godinama glasno govori, da svi to nekako znaju, a da se još davnih dana nije prokazalo njega kao osobu koja uznemirava svoje suradnice', rekla je Nina Badrić i izrazila oštar stav spram onih koji mu pružaju moralnu podršku:

'Koliko vidim u komentarima, i on je dobio 'simpatizere' nakon svoje pokajničke izjave, što smatram suludim. Nitko ne bi trebao iskazati empatiju prema osobi koja zbog svog položaja u društvu i moći koju ima na bilo koji način uznemirava suradnice. Važno je reći da kada nam se događaju takve situacije, momentalno trebamo kontaktirati policiju i prijaviti zlostavljača', rekla je pjevačica za Story pa podijelila dio vlastite priče.

uzbudljivo je na špici

Plenković u društvu Nine Badrić, a Josipa Pavičić u haljini za privlačenje pogleda

Pogledaj galeriju

'Zadržati svoje dostojanstvo i proći sve bilo je jako teško. I platila sam visoku cijenu svoje neovisnosti. U ovome poslu kao ženi nitko mi nije čuvao leđa pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se 'očešali' o mene jer su znali da me nema tko obraniti. Doživjela sam puno puta ucjene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te riječi koji su me pokušali psihički ili emocionalno zlostavljati. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u danom trenutku.'

Pojasnila je da je riječ o situacijama kojih se nerado sjeća te da se čudi vlastitoj hrabrosti i prkosu za koje nije ni znala da ih ima, a na kojima zahvaljuje odgoju svoje majke.