SUPERŽIRI

Nina Badrić bježala po pozornici od zmije

31.10.2009 u 00:04

Bionic
Reading

Žiri Supertalenta ipak ima svoje slabosti. Nina Badrić umalo je pobjegla s pozornice dok je nastupala trbušna plesačica Ana sa zmijom, kojih se pjevačica, priznala je, jako boji

Posljednji audicijski dio u Supertalentu opet je otkrio neke nove zvijezde, a ovoga petka svojom izvedbom posebno je oduševila 12-godišnja Ana Uršula Najev koja je izgledala kao da je sišla s pariškog catwalka.

Simpatična Ana Uršula Najev

U crvenoj haljini oborila je s nogu svojim pjevanjem, a njezin prodoran glas i ubojiti pogled plavim očima očarao je sve u Splitu. Najemotivnija u žiriju, Nina Badrić, opet je ostala bez riječi i bila joj je potrebna maramica nakon Uršulina nastupa.

Rijeka je također iznjedrila nove mlade nade hrvatske estrade. Raspjevana grupa 'Ultimate' izvela je španjolsku pjesmu Hoy kojom su zaslužili prolaz u nastavak showa, a muškom dijelu žirija posebno se svidjela simpatična Marcela i njezina specifična boja glasa, koju je Enis Bešlagić opisao 'tirkiznom'.

Kako to i inače biva, zbog njegova iskustva i principa protiv kojih jednostavno ne može, i ovoga vikenda Dubravko Merlić je imao dosta primjedbi. Osječka plesna skupina Sinovi nije ga se dojmila jer su tijekom koreografije simulirali pucanje iz vatrenog oružja, ali budući da nijednog člana žirija nisu pogodili metkom ipak su prošli dalje. Rene Bitorajac i Igor Mešin trudili su se zabaviti gledatelje pa su zaplesali u ritmu vatrenog oružja.

Trbušna plesačica Ana iz Zagreba izvela je performans sa zmijom, zbog koje je Nina gotovo pobjegla sa svog mjesta u žiriju. Iako je radila grimase i u jednom trenutku pokušala pobjeći, na kraju je u stanju šoka ipak priznala da joj se svidjela Ana, ali ne i njezina zmija.

Sljedeća na redu bila je Patricija, iako se žiri dvoumio jer ima samo 5 godina i pleše trbušni ples, pod dojmom njezina romskog šarma ipak su je pustili dalje.

Plesna skupina Sinovi

Šećer dolazi na kraju, a plesna skupina iz Zagreba s maestrom Lukom na čelu popravila je raspoloženje Enisa Bešlagića koji je bio jako umoran, no plesači odjeveni u crno - bijele kostime uspjeli su ga 'podići'.

'Da mi je netko rekao da u gradu u kojem živim postoji tako odlična plesna skupina, ne bih mu vjerovala - stvarno ste odlični', pohvalila ih je Nina.

U drugom dijelu emisije žiri je od nekoliko stotina kandidata koji su prošli na audicijama morao odabrati njih 50 koji će ući u polufinale Supertalenta. Podijelili su ih u više kategorija; pjevače, glazbenike, solo plesače, plesne skupine, plesne parove i specifične umjetnike. Iako im nije bilo lako, prekrižili su veliki broj imena, a oni koji su prošli dalje dobit će poziv od ekipe Supertalenta.

'Odradili smo rudarski posao, nije bilo lako odabrati vodeće ljude koji će činiti ovaj show. Fascinirali su me hrabri ljudi koji su si odlučili ispuniti san i stali na scenu', zaključila je Nina i rekla da je u ovom poslu najbolje kada ti publika daje potvrdu da te opet želi vidjeti i čuti.

'Vodit će se bitka između talenata, onih koji rade show i onih koji kupuju emocije i publiku svojim šarmom', dodao je Enis.