humanost na djelu

Nikolina Ristović stala u obranu životinja, a onda je napali: Evo kako im je odgovorila

29.12.2017 u 14:55

Bionic
Reading

Voditeljica je poznata kao veliki borac za prava životinja, a sada je još jednom pokazala da je jedna od rijetkih zvijezda koje su spremne pomoći. Nikolina Ristović se priključila i u svijetu sveprisutnoj i hvalevrijednoj akciji, no neki su pratitelji ovaj njezin potez doživjeli licemjernim. Ona im nije ostala dužna

'Ovo je to vrijeme u godini. Goli ljudi za zaštitu životinjskog krzna. Udomi prijatelja za cijeli život', napisala je Nikolina Ristović na svom Instagram profilu pored fotografije na kojoj pozira s kalendarom na kojem je među ostalim i modni stručnjak, osnivač, umjetnički direktor i producent Cro-a-Portera, Viktor Drago.

'Kako te nije sramota objavljivat ovakve stvari, a nosiš krzno non stop?! Još imas 2-3 psa? Vjerojatno ti služe ko modni dodatak. Sramota. Da li je ta udruga uopće svjesna kakve ih sve spodobe promoviraju?', bio je jedan od negativnijih komentara no lijepa voditeljica imala je odgovor za takve zlonamjernike.

'Molim spodobe, koje u životu nisu napravile ništa korisnije osim obrisale si guzicu, da prestanu s kretenskim komentarima. Fokus je na cilju, ne na nebitnoj meni. Hvala', poručila je Nikolina

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Među poznatima koji su na društvenim se mrežama angažirali za zaštitu životinja je i Antonija Blaće i to kako bi upozorila na stres koji životinjama izaziva blagdansko bacanje petardi.

'Bezveze su, opasne su, možeš ozlijediti sebe, drugu osobu, malo dijete', rekla je voditeljica u kratkoj video snimci. Pokazala je svoga psićaa, zbog kojeg je posebno osjetljiva na problem pirotehnike.