lijepe nasljednice

Nikolina Pišek: 'Vidim sebe u svojim kćerima'

30.12.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Naša atraktivna voditeljica Nikolina Pišek često je znala naglašavati koliko su joj kćeri važne i kako su one njezino najveće bogatstvo, a sada je otkrila da u njima prepoznaje mnoge svoje osobine

Nikolina Pišek tijekom svoje veze iz mladosti s novinarom Markom Cigojem dobila je kćer Hanu, 20-godišnjakinju koja trenutno studira medicinu na prestižnom sveučilištu u Edinburghu.

Nakon toga posvetila se svojoj karijeri i radila na sebi, a onda je prije četiri godine upoznala čovjeka svog života zbog kojeg je pristala i na brak o kojem kako kaže nikada nije previše maštala.

'Nisam nikad poput većine djevojaka ili žena maštala zamišljajući svoje vjenčanje. Iskreno, brak mi nikada nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam željela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osjećala krivom što nikada nisam zamišljala svoje vjenčanje', kazala je u jednom svom intervjuu.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Vidoje Ristović, beogradski povjesničar umjetnosti vratio joj je vjeru u ljubav, a nakon glamuroznog vjenčanja s njim je dobila i kćerkicu Unu Sofiju. 

Life is too short to wear mediocre underwear... #underwear #shopping

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Unatoč velikoj dobnoj razlici između njezine dvije kćeri, one se izvrsno slažu te što više slobodnog vremena pokušavaju provesti svi zajedno kao sretna obitelj. 

Three is a crowd... but a damn good one.

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Tako su sredinom prosinca Nikolina i njezina trogodišnjakinja Una Sofija otputovale u London gdje su se sjajno provele s lijepom Hanom koja s godinama sve više nalikuje majci.

Zajedništvo se nastavilo i u vrijeme blagdana, a kako njezine ljepotice odrastaju Nikolina primjećuje na njima neke zanimljive karakteristike. 

'Konstantno vidim sebe u svojim kćerima, a isto tako vidim svoju majku u sebi kao i u njima', napisala je atraktivna brineta ispod zajedničke fotografije koja je oduševila brojne obožavatelje. 

Ponosna majka nije krila sreću što je i ove blagdane provela u društvu svojih najmilijih. 

Sisters love...& shopping, of course.

Objavu dijeli nikolina pisek (@nikolina_pisek)