uravnotežena prehrana

Nikolina Pišek otkrila tajnu vitke linije: 'Naravno da jedem, čak i poprilično'

11.11.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Iako se po tankom struku i utegnutom trbuhu ne bi reklo, Nikolina Pišek tvrdi da količinski jede dosta. Pratiteljima je na Instagramu otkrila svoj savršen obrok pun proteina

46-godišnja voditeljica Nikolina Pišek može se pohvaliti vitkom linijom, a konačno je s pratiteljima podijelila čime se hrani. Iako su mnogi mislili da jede vrlo malo, Pišek tvrdi da je istina daleko od toga.

'Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jedan primjer laganog i preeeefinog obroka… tanki omlet, s nadjevom od skute i špinata, te salata od matovilca kao prilog. Divotica', napisala je voditeljica.

Skuta je inače svježi sir koji se pravi od sirutke, a iznimno je dobra zbog niskog udjela masti i nutritivnog sastava koji gradi mišićnu masu i tijelo opskrbljuju energijom. Za ovom namirnicom često posežu fitness treneri.

Uravnoteženi obroci te briga o duhu i tijelu čine ovu majku dvije kćeri izuzetno vitkom pa su obožavatelji često u dilemi jede li Nikolina uopće. Međutim, njezin primjer je dokaz koliko je uravnotežena i izbalansirana prehrana bitna.

  • +6
Nikolina Pišek Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX