MOGU JOJ POZAVIDJETI

Nikolina Pišek je bila na jednom od najljepših europskih otoka, opisala je što ju je ondje razočaralo

27.07.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Voditeljica trenutno uživa na godišnjem odmoru, odakle svakodnevno dijeli sa svijetom svoje fotografije i snimke

Nakon Atene i Mikonosa, odakle je objavila fotografiju i nekoliko snimki u bikiniju, Nikolina Pišek je s prijateljicom, bosanskohercegovačkom voditeljicom i novinarkom Dejanom Rosuljaš, posjetila i Rodos, a uživale su i u ljepotama Santorinija.

U međuvremenu je naša voditeljica pokazala kako im izgleda vrijeme koje provode dok plove na kruzeru do novih odredišta. Otok bijelih kuća s plavim krovovima i prekrasnim zalascima sunca potpuno ju je osvojio.

Najviše joj se svidjela Thira jer, kako je opisala u Instagram pričama, 'zbog nevjerojatne fotogeničnosti obiluje restoranima i klubovima koji rade dugo u noć'. Jedini nedostatak joj je, smatra, turistička atrakcija, odnosno 'tradicionalan način transporta' turista na magarcima. Naglasila da je 'magarci pate od pothranjenosti, iscrpljenosti, ozljeda kralježnice i ozljeda nanesenih sedlom' te je pokazala human i jeftin transport - žičarom.

Osim što je javnosti poznata po svojim voditeljskim angažmanima, mnogi znaju da je Nikolina i velika humanitarka te ljubiteljica životinja.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL