ODMOR NA KRUZERU

Na +41: Nikolina Pišek pokazala kako uživa u još jednoj svjetskoj metropoli

21.07.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Uslijed sudskih sporova i borbe za nasljeđe i unatoč izazovnom i turbulentnom razdoblju, naša voditeljica potražila je mir odmarajući se na kruzeru

Nikolina Pišek trenutno se opušta na putovanju s prijateljicom, bosanskohercegovačkom voditeljicom i novinarkom Dejanom Rosuljaš. Tako je nakon proslave diplome svoje kćeri Hane, prvo posjetila Rim, a zatim su se ukrcale na kruzer.

Odande već danima Nikolina objavljivjuje Instagram priče na kojima se može vidjeti kako se zabavljaju. Tako ih se moglo vidjeti na plesnom podiju, ali i kako uživaju na kruzeru. Pokazala je i kako zajedno gledaju film u kinu na otvorenom, a danas je otkrila koja je bila njihova prva destinacija. Stigle su u Grčku, pa je naša voditeljica pokazala više videa i fotografija snimljenih na 41 stupanj, koliko je pokazivala živa u termometru.

Prošetale su po gradu, divile se Hadrijanovim vratima, Zeusovom hramu, Plaki, kvartu poznatom po restoranima u kojima se razbijaju tanjuri (gdje su i ručale), kao i živopisnim trgovinama, pogledu na Akropolu, a onda su se vratile na kruzer i uživale u koktelima i pogledu na otvoreno more putujući na sljedeću destinaciju.

Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL