STIGLA PRINOVA

Nikola Kalinić ne skida osmijeh s lica: Bivši reprezentativac za 31. rođendan dobio najljepši poklon

03.01.2019 u 16:47

Bionic
Reading

Ljepši početak 2019. godine nogometaš Atletico Madrida i nekadašnji član hrvatske nogometne reprezentacije nije mogao ni zamisliti. Samo nekoliko dan prije njegovog 31. rođendana, ali i petog rođendana njegovog sina Matea, supruga Vanja Kalinić rodila je njihovo drugo dijete

Ljepši poklon za svoj 31. rođendan, koji je 5. siječnja, nogometaš Atletico Madrida i nekadašnji član hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić nije mogao dobiti. Njegova supruga Vanja, s kojom je u vezi od 18. godine, nakon sina Matea rodila mu je drugo dijete.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️❤️

Objavu dijeli Nikola Kalinic (@nikolakalinic)

Spol niti ime bebe javnosti je nepoznato, no Nikola Kalinić sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelio sretnu vijest - objavivši fotografiju na kojoj pozira sa sinom i tek rođenom bebom, a maleni Mateo ne krije sreću što je napokon dobio onu najvažniju ulogu u životu - onu starijeg brata. Ispod fotografije krenule su se nizati čestitke.

Inače, siječanj je u obitelji Kalinić prepun rođendanskih slavlja, osim tek rođene bebe, ali i Nikole Kalinića, svoj peti rođendan u narednim će danima proslaviti i Mateo. Cijela trudnoća Vanje Kalinić prošla je 'ispod radara', budući da je ona odavno izbrisala svoj Instagram profil na kojem je rado objavljivala obiteljske fotografije, a sam nogometaš o tome nije pričao.

NAJGLASNIJA POTPORA

Najljepša podrška s tribina: Ovo su dame koje su osvojile srca naših nogometaša

Pogledaj galeriju