SVE ZA SINA

Poseban dan u obitelji Kalinić prije velike odluke

16.01.2017 u 12:47

Bionic
Reading

Protekli vikend u domu Kalinićevih u Firenci bilo je veselo, a razlog je bio rođendansko slavlje jedinca Matea. Nakon dvije godine u Italiji Kalinić bi uskoro mogao zaigrati u Kini. Njegova odluka se čeka, a ako pristane, mogao bi postati naš najbolje plaćeni nogometaš

I dok ga Talijani slave zbog odlične igre i golova koji su ga učinili junakom talijanske nogometne lige, Nikola Kalinić imao je prošlog vikenda još važniji razlog za slavlje osim odlične faze u karijeri. Naime, sin jedinac Mateo slavio je treći rođendan, a kako je izgledalo veselo dječje rođendansko slavlje u njihovu domu u Firenci, pokazala je ponosna mama Vanja na Instagramu.

Supružnici su ovih blagdana posjetili Hrvatsku, Vanja rodni Trpanj na Pelješcu, a Nikola svoj Solin gdje mu živi obitelj. Ova godina za supružnike će biti godina velikih promjena jer nakon Firence Nikolu bi novi angažman mogao odvesti u Kinu. Zasad su još sve karte na stolu, no odlazak iz talijanske Fiorentine sve je bliže, pišu talijanski mediji.

Nikola i Vanja zajedno su od 18. godine, a život u Firenci posljednje dvije godine itekako im se svidio, o čemu je i govorio za hrvatske medije. Odlazak iz jednog od najljepših talijanskih gradova, koji je zavolio i trogodišnji Mateo, neće im biti lagan, no supružnici poput njih od novih izazova ne bježe.

sretan rodendan mome sinu ????????

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on