vidite li promjenu?

Nika Fleiss se pohvalila da se ošišala, a fanovi joj tepaju: 'Nebitno, ovako i onako lijepa'

23.10.2021 u 23:18

Bionic
Reading

Nekadašnja skijašica, danas uspješna poduzetnica, vlasnica salona njegu kućnih ljubimaca i pet shopa s vremena na vrijeme iznenadi pratitelje na društvenim mrežama kakvom novom fotografijom. Sad je pokazala svoju novu frizuru

Premda mnogi neće uočiti preveliku razliku u njezinoj kratkoj, dječačkoj frizuri kakvu fura već dugi niz godina, Nika Fleiss je novom fotografijom koju je objavila na Instagramu i Facebooku razgalila srca svojih fanova koji nižu najljepše riječi na račun izgleda bivše skijašice.

Pišu joj da je 'predivna', da 'izgleda kao curetak', da joj 'dobro stoji'. Jedan od fanova joj je poručio: 'Nebitno i ovako i onako lijepa'.

Podsjetimo, nakon skijaške karijere Nika se (budući da ima diplomu iz novinarstva i odnosa s javnošću) posvetila marketingu i odnosima s javnošću, a kada je i ta priča završila, posvetila se novom poslovnom pothvatu. Završila je tečaj šišanja pasa te je prošle godine u Zagrebu otvorila Jack & Co. - dućan i salon za kućne ljubimce. Na zadnjim lokalnim izborima u svibnju, kandidirala se za gradonačelnicu Samobora.

Osim toga, kao suvlasnica tvrtke Heliski Albania organizira takozvani heliskiing, pustolovnu vrstu skijanja po netaknutom, dubokom snijegu, na stazama do kojih je moguće doći samo helikopterom. Riječ je o projektu projekt koji je pokrenula u suradnji sa svojim bratom Sebastianom te Petrom Brajnik i Rokom Zalokarom iz Slovenije.

  • +3
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL