dugo je nismo vidjeli

Nika Fleiss pojavila se u javnosti nakon dugo vremena

07.07.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Proslavljena skijašica i poduzetnica nakon uspješne sportske karijere vodi prilično samozatajni život. Povremeno se pojavi na kakvom događanju, a u četvrtak je snimljena na promociji nove knjige Jadranke Kosor u Novinarskom domu

Nika Fleiss se zadnji put pojavila u javnosti u ožujku ove godine, na gala večer Noć Hrvatskog skijanja, u sklopu koje je održana i dodjela nagrada Zlatne Skije, a gledatelji RTL-a mogli su je vidjeti u showu 'Masked singer' koja je ispala prva, a nastupala je zamaskirana u dinosaura.

Nika se na promociji knjige pojavila s decentnom šminkom i vrlo malo promijenila od svojih slavnih skijaških dana. Podsjetimo, skije je ostavila 2010. godine nakon što su je čelnici hrvatskog alpskog skijanja isključili iz A reprezetancije, a kao razlog su naveli njezino nazadovanje u rezultatima. Prije tri godine je završila tečaj za uređivanje pasa, a potom i otvorila profesionalni i specijalizirani salon za pse. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Prije dvije godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora 2021. godine.

Prije tri godine je završila tečaj za uređivanje pasa, a potom i otvorila profesionalni i specijalizirani salon za pse. Danas živi s tri pasa i jednom mačkom. Prije dvije godine pokušala se ubaciti i u političke vode pa se na lokanim izborima 2021. godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

Kad je riječ o ljubavnom životu, krajem prošle godine pronašla je ljubav u Marinu Dolini, koji je zaposlen kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa, a prije toga diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu.

  • +5
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL