BROJKA SE POVEĆALA

Za Ivanu Knoll se put u Katar itekako isplatio - pao je prvi milijun: 'Hejteri kako ćete sada spavati?'

02.12.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Otkako je stigla u Katar, gdje u oskudnoj odjeći sa tribina bodri našu reprezentaciju, Ivana Knoll ne silazi s naslovnica raznih svjetskih tiskovina, a da se sve za nju, u poslovnom smislu, itekako isplatilo, govori i da je porastao broj njezinih pratitelja na Instagramu

Nazivaju je najvatrenijom hrvatskom navijačicom, a nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru vjerojatno nema zemlje sudionice koja joj nije posvetila barem koji redak u svojim medijima. Ivana Knoll već danima boravi u Katru, gdje navija za našu reprezentaciju, a ono što svima zapinje za oko, njezine su oskudne modne kombinacije.

Odjevena u minijaturnu odjeću sa prepoznatljivim kockicama, unatoč strogim pravilima, posebice kada je riječ o ženskom odijevanju u Katru, Ivana Knoll šeće ulicama Dohe i snima zavodljive videe i fotografije kako bi ih objavila na svom Instagram profilu.

A da su se za nju te objave itekako isplatile, govori i podatak da je u ovih posljednjih nekoliko dana brojka pratitelja na njezinom Instagramu porasla doslovce za nekoliko stotina tisuća te je sada prati točno milijun ljudi iz cijeloga svijeta.

  • +29
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Tim se uspjehom pohvalila i ona sama, upravo na Instagramu, gdje je prvo zahvalila svima na podršci i praćenju, a potom napisala: 'Hejteri kako ćete sada spavati?'

Inače, dobro je poznato da velike brojke pratitelja na društvenim mrežama donose i nove i unosne sponzorske ugovore, stoga vjerujemo da u konačnici, unatoč ponekim negativnim komentarima, jedina koja 'trlja ruke od zadovoljstva' je upravo Ivana Knoll.