zna samo dva

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll možda ipak nije tako strastvena ljubiteljica sporta - ne zna nabrojati ni tri naša igrača

02.12.2022 u 14:49

Bionic
Reading

Ivana Knoll ima puno obožavatelja, ali i ona sama je velika obožavateljica nogometa te rado prati utakmice s tribina. Iako je već navikla na medijsku pozornost, ovaj put je u intervjuu pokazala da s imenima možda i nije najbolja

Domaći i strani mediji ne mogu se zasititi najvatrenije hrvatske navijačice koja ne propušta niti jednu utakmicu! Ivana Knoll jednostavno obožava nogomet i nogometno ludilo, a ne propušta niti jednu priliku da privuče pozornost svojim navijačkim opravicama.

Ovaj put očarala je medije i ostale navijače svojim sportskim kompetencijama. Obožavatelji su ju susreli na tribinama i postavili joj jedan nogometni zadatak - trebala je nabrojati tri najbolja hrvatska reprezentativca.

Na prvo mjesto, logično, stavila je Luku Modrića, zatim Dejana Lovrena, ali treći... Trećeg se nije mogla sjetiti.

Izvor: Društvene mreže / Autor: FutbolVideolar

Osim toga, otkrila je da joj je draži Ronaldo nego Messi!

Knoll Doll na Instagramu je i dokazala koliko je popularna na terenu objavivši storije na kojima daje intervju, ali i sretno pozira s obožavateljima. Prije utakmice poslala je i 'prijeteću' poruku Belgijancima da se čuvaju Hrvatske jer ova navijačica ne planira skori polazak kući!

  • +29
Ivana Knoll Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia