ljubav u italiji

George Clooney konačno otkrio kako je upoznao prekrasnu Amal: 'Prvu noć kad smo se upoznali nismo spavali do jutra'

19.10.2022 u 09:18

Bionic
Reading

Iako je Clooney bio, a prema nekima još uvijek jest, najseksepilniji muškarac u Hollywoodu, nije odolio ljepoti libanonsko-britanske pravnice. Upoznali su se u romantičnoj Italiji, u kojoj posjeduje šarmantnu vilu. Zavodljivi glumac koristio se nekim old-school tehnikama zavođenja, a priznaje da ih par rado primjenjuje i danas

George Clooney uspješno je čuvao svoju titulu najpoželjnijeg holivudskog neženje sve dok nije upoznao prekrasnu pravnicu Amal. Par se upoznao 2013. u njegovoj kući u Italiji te su otad nerazdvojni.

Glavni 'krivac' za upoznavanje je Clooneyjev agent Bryan Lourd, a na dan upoznavanja najavio mu je da će uskoro s njim na jezero Como stići djevojka koju će glumac oženiti. Iako se nasmijao na to, kad se Lourd pojavio sa zanosnom Amal, Clooney je ostao bez teksta.

IZGLEDAJU TAKO DOBRO

Amal i George Clooney zaljubljeni kao prvog dana: Ni fotografi se nisu mogli zasititi glamuroznog holivudskog para

Pogledaj galeriju

'Ostali smo budni cijelu noć razgovarajući i počeo sam joj pisati hrpu pisama', rekao je Clooney, otkrivši da se koristio nekim old-school tehnikama osvajanja djevojke.

Izgleda da je tehnika 'olovka na papiru' uspjela jer se jedan od najljepših holivudskih parova vjenčao niti godinu dana nakon prvog susreta.

Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Da romantike u domu Clooneyjevih ni sada ne nedostaje, otkrio je glumac odavši tajnu da si još uvijek pišu pisma koja si ostavljaju na jastuku.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia