LIJEPA GESTA

Nije moglo bolje: Marijana Batinić otkrila kako joj je završila 2023. godina

03.01.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama posljednjih dana, osim novogodišnjih čestitki čitamo godišnje 'preglede' poznatih i kako su proveli zadnje dane Stare godine. Mnogima omiljena voditeljica završila ju je dirljivim događajem

Marijana Batinić je na društvenim mrežama otkrila da je otkrila da joj Stara godina 'završila sa smiješkom' i čitanjem u bolnici.

'Stara godina mi je završila sa smiješkom jer sam uz Udrugu Smiješak Za Sve i divne tete pričalice posjetila mališane u Klaićevoj. Prvi put sam čitala djeci u bolnici i ovim putem zahvaljujem Sari i Vesni i svima iz udruge što su mi dozvolili da uđem u čarobni svijet teta pričalica... Njima iz udruge, dječici u bolnicama, svim pacijentima, doktorima i cijelom medicinskom osoblju, koje brine o nama i na neradne dane, a i svima vama na Facebooku želim svako dobro u novoj godini', poručila je voditeljica i nastavila:

'Zdravlja prije svega, mira i veselja. Čuvajmo jedni druge, ne uzimajmo ništa zdravo za gotovo i posvetimo se svojim najmilijima kao da nema sutra. Želim nam svima da ne trčimo kroz život i ne čekamo posebne prilike, već da si u novoj godini poklonimo VRIJEME. Za sebe i za druge...', napisala je Marijana.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Pokazala je i kako joj izgledaju prvi dani siječnja. 'Nekom depresivan, meni divan', pohvalila se Splićanka s fotografijom iz svog doma na kojoj su njezin suprug Matej Pašalić i njihove djevojčice Ena i Roza.