POVRATAK SA STILOM

Sve je opet zasjenila: Zendaya pokazala genijalna izdanja o kojima se najviše govori

27.02.2023 u 18:15

  • +11

Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: EARL GIBSON III / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS /MARK VON HOLDEN FOR SAG AWARDS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / VALERIE MACON / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zvijezda ‘Euforije’ apsolutna je profesionalka kada je riječ o dominiranju crvenim tepihom. Noseći ružičasto odijelo brenda Valentino ili usku haljinu otvorenih leđa s potpisom Saint Laurenta, ova modna ikona zna kako ostaviti snažan dojam, a svoj duži izostanak s crvenog tepiha nadoknadila je ovog vikenda uveličavši dvije dodjele nagrada

U jednoj večeri Zendaya je ponudila ne jedan, već dva sjajna outfita – oba arhivska looka koje bi svaki predani modni entuzijast prepoznao na kilometar udaljenosti.

Na crvenom tepihu 55. dodjele nagrada NAACP Image u Los Angelesu, 26-godišnja Zendaya osvanula je u svilenoj crno-zelenoj haljini iz haute couture kolekcije modne kuće Versace za proljeće/ljeto 2022. godine. Opasno visok prorez na bedru otkrio je par crnih lakiranih salonki, a svoj je look nadopunila skupocjenim nakitom brenda Bulgari, za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Kasnije te večeri oduševila je još jednim nezaboravnim izgledom – ovaj put u prilagođenom Pradinom kompletu inspiriranom verzijom iz kolekcije proljeće/ljeto 1993. Spomenuti komplet sastojao se od bijelog satenskog kratkog topa s izrezima te odgovarajuće maksi suknje s detaljima izreza preko bokova.

Vintage moda posljednjih mjeseci uzela je popriličan zamah na crvenom tepihu, a zvijezda generacije Z predvodnica je tog trenda.

Nakon dodjele NAACP Imagea, Zendaya je ubrzo svojom pojavom označila dodjelu nagrada SAG.

Crvenim tepihom hotela Fairmont Century Plaza prodefilirala je u raskošnoj nježnoružičastoj kreaciji s trodimenzionalnim detaljem cvijeća, za koju se pobrinula modna kuća Valentino. Kao i za brend nakita Bulgari, kojim je zaokružila i ovo izdanje, Zendaya nastupa u ulozi zaštitnog lica talijanske kuće na čelu s dizajnerom Pierpaolom Picciolijem.

Njezino glamurozno izdanje pratio je make-up inspiriran 60-ima, a tijekom večeri ovu raskošnu kreaciju zamijenila je podjednako zanimljivim izborom u znaku haljine s potpisom brenda Armani Prive.

Kao i Valentinovom kreacijom, onom talijanskog kralja elegancije dominirala je ružičasta boja, razbijena detaljem crnih šljokica i nježne plave boje. Bez naramenica i s prorezom na torzu, odabrana haljina Zendayi je stajala kao salivena, a kao i za brojna izdanja dosad, za sva spomenuta pobrinuo se Law Roach - poznati holivudski stilist i blizak prijatelj zvijezde ‘Euforije’.

SAG AWARDS

Holivudske dame blistale na crvenom tepihu: Pogledajte sva izdanja s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju