BEZ USTRUČAVANJA

Svi šokantni poljupci Nicole Kidman: Žena koja ne može sakriti emocije

19.09.2017 u 15:07

Bionic
Reading

Holivudska glumica Nicole Kidman zapanjila je svijet svojom reakcijom na dodjeli prestižnih televizijskih nagrada Emmy. Glumica je naime u trenutku objave da je osvojila nagradu, umjesto supruga, poljubila svog glumačkog kolegu iz serije 'Male laži'. Pogleda li se kronološki, ovo nije prvi put da poznata oskarovka šokira svojim neumjesnim reakcijama na glamuroznim događajima. Bilo je tu još poljubaca...

Donedavno je javnost brujala o neobičnom načinju pljeskanja slavne glumice Nicole Kidman na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, a nije prošlo dugo i ona je opet predmet iščuđavanja i ismijavanja na društvenim mrežama.

Prije koji dan jednim je svojim potezom mnoge začudila. Naime na dodjeli prestižnih televizijskih nagrada Emmy, Nicole je proglašena najboljom u kategoriji glavne glumice i to za jednu od težih uloga u karijeri, kako je rekla. 

Osim što je tu noć oduševila svojom gracioznošću i prelijepom crvenom toaletom, filmska zvijezda je šokirala reakcijom nakon što je čula da je dobitnica Emmyja. 

Bez razmišljanja je zgrabila svog kolegu, švedskog glumaca Alexandera Skarsgårda, koji u seriji 'Male laži' utjelovljuje njezina supruga. Strastveno ga je poljubila, a ono što je naviše šokiralo činjenica je da je njezin suprug Keith Urban za to vrijeme stajao do njih i na taj prizor reagirao uz osmijeh te je i zapljeskao.

Pogleda li se malo u povijest svih glamuroznih događaja na kojima je sudjelovala kao počasna gošća, Nicole je uvijek znala kako postati glavna senzacija i buduća tema svih tabloida.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Australka poznata je po izljevima emocija na crvenom tepihu.

Prije dvije godine, tijekom dodjele nagrada Žene na filmu, pokazala je kako nema problema ni s ljubljenjem istog spola. Poljubila je tada svoju dugogodišnju kolegicu i prijateljicu Naomi Watts

Autor: Youtube

Obje su tada na pozornici ispred postavljene govornice nosile kapice za tuširanje i pred prepunom dvoranom u Los Angelesu strastveno se poljubile.

Zatim je davne 2003. na dodjeli Oscara poljubila glumačku legendu Denzela Washingtona nakon što je osvojila kipić za film 'Sati'.

Autor: Youtube

Baš kao i svi okupljeni, glumac je ostao zapanjen ovom reakcijom, ali prepustio se poljupcu.

Međutim, to ne znači da njezin dugogodišnji suprug, glazbenik Keith Urban uvijek promatra sve suzdržan sa strane. Supružnici nerijetko znaju pokazati koliko se vole i koliko je jaka njihova ljubav.

Autor: Youtube