PROTIV HELIKOPTER RODITELJSTVa

Nicole Kidman: 'Nisam tehnolološki potkovana pa djeci ne želim dati Instagram'

27.10.2020 u 22:07

Bionic
Reading

Glumica Nicole Kidman sa suprugom Keithom Urbanom podiže 12-godišnju Sunday i tri godine mlađu Faith, a kako ne želi lebdjeti nad njima i nadgledati ih, radije će im ograničiti pristup društvenim mrežama

Australska glumica bila je u utorak putem video veze gošća panela na kojem se govorilo o majčinskim brigama. Iako je za nju majčinstvo 'radosno', 53-godišnja zvijezda kaže da joj je cilj 'voditi' svoju djecu, pri čemu nastoji izbjeći zamku da postane 'helikopter roditelj'.

Kidman kaže kako se boji ulaska Sunday i Faith u svijet društvenih mreža, a priznaje da ni sama nije baš tehnološki potkovana.

'Jako mi je teško pratiti i nadlgedati pa im neću dopustiti da budu na Instagramu. Trenutno se moja 12-godišnjakinja želi uključiti u sve to i kmeči malo zbog toga, ali to je ta neprestana igra 'povuci, potegni'. Mislim da bi se mnogi roditelji mogli složiti sa mnom', kaže Kidman, kojoj je prioritet odgoju očuvati kod djece samopouzdanje i samopoštovanje.

'I dalje ih usmjeravam, ali im ne zapovjedam, i pokušavam ne biti 'roditelj helikopter'. Dopuštam im da pogriješe i padaju ne pokušavajući na neku način upiti tu bol. Toliko je toga, ali to je radost. Radost je imati ove prekrasne male žene koje odrastaju i otkrivati ih iz dana u dan. Volim to', kaže Kidman.

Iako je slavna glumica bliska sa svojim biološkim kćerima, mediji su pisali o njenoj otuđenosti od Isabelle i Connora, koje je ucvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Do zahlađenja odnosa došlo je navodno nakon njihovog razvoda, a vjeruje se da su Isabella (27) i Connor (25) kao i Cruise članovi Scientološke crkve.

Nicole Kidman i Hugh Grant u novoj HBO-ovoj seriji 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia