povijesno pljeskanje

Nicole Kidman našalila se na vlastiti račun

10.05.2017 u 12:57

Bionic
Reading

Nakon što je postala predmet ismijavanja zbog neobičnog načina pljeskanja na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, Nicole Kidman je sada svijetu odlučila pokazati da ipak zna kako pljeskati

Vjerojatno se svi sjećate scene s ovogodišnje dodjele Oscara kada je kamera slučajno snimila neponovljiv trenutak koji je tada otišao u svijet. Izuzetno neuobičajen način pljeskanja glumice Nicole Kidman ubrzo je postao hit i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Tri mjeseca nakon toga glumica se pojavila u popularnoj emisiji komičarke Ellen DeGeneres i objasnila što se tada zapravo dogodilo.

Ellen je od nje zatražila da demonstrira kako plješće te je, dok je u pozadini na velikom ekranu išla snimka nedavne dodjele Oscara, Nicole kroz iskren smijeh dobacivala da zaista ne plješće tako i dodala: 'Ok ovo je zaista čudan kadar, možeš li to ugasiti?'

'Kako uopće možeš napraviti ikakav zvuk ako zapravo ne plješćeš?', upitala ju je potom uvijek šaljiva i britka Ellen, a Nicole je napokon otkrila zašto se sve tako odigralo.

'Posudila sam te skupocjene dragulje koje vidite na mojim prstima i cijelo sam si vrijeme mislila: 'Ne smiješ uništiti ove dijamante jer ih moraš uskoro vratiti.' Zbog toga je moj pljesak ispao takav kakav jest, ali nakit je bio vraćen neoštećen', rekla je poznata australska glumica.

Osim toga, komičarka je zamolila Nicole da svim prisutnima pokaže kako izgleda njezin pljesak dok ne nosi posuđen nakit, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Nicole Kidman gostovala je u emisiji Ellen DeGeneres Autor: Youtube