NOVAC DONIRAO SIROTIŠTU

Nicolas Cage: 'Prije 30 godina zaradio sam na ruletu i nikad više nisam kockao, jer bi to uništilo moć tog trenutka'

22.10.2020 u 23:14

Bionic
Reading

Glumac Nicolas Cage dao je svom prijatelju Marilynu Mansonu intervju u kojem otkriva kako ga je jednom sreća pomazila u kockarnici, nakon čega se više nikad nije okušao u kockanju

Dobitnika Oscara za ulogu u filmu 'Napuštajući Las Vegas', Manson je pitao o njegovim kockarskim navikama u privatnom životu, a 56-godišnji glumac ispričao mu je zanimljivu priču.

'Posljednji put sam kockao prije 30-ak godina. Bio sam na Bahamima, ušao u kasino i osjećao se kao začaran, kao da ništa ne može poći po zlu', otkriva slavni glumac.

Taj njegov osjećaj nedugo kasnije pokazao se ispravnim, jer je podigao stotinu puta više od uloženog.

'Igrao sam rulet. Ušao sam s 200 dolara i nisam promašio niti jedan broj pa je čak i gospođa koja je okretala rulet rekla 'Ništa slađe od ponavljanja'', kaže Cage i dodaje da je za 20 minuta uloženih 200 dolara naraslo na 20 tisuća dolara.

Sa zarađenim novcem glumac je otišao do sirotišta na Bahamima, i nakon upoznavanja s ravnateljicom i djecom rekao im: 'Ovo je za vas'.

'Stavio sam joj 20 tisuća dolara u ruku, odšetao i nikad se više nisam kockao, jer da sam to učinio, uništilo bi to moć tog trenutka', kaže Cage.