ERIKA KOIKE

U braku su proveli tek četiri dana, no bivšu suprugu Nicolasa Cagea to ne smeta da traži ‘svoj dio’

23.04.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Holivudski glumac vjerojatno nije niti sanjao da će mu 'brak na brzaka' toliko prisjesti, ali i da će mu, u konačnici, odnijeti i dio financija. Upravo tu noćnu moru trenutno proživljava Nicolas Cage, od kojeg je 'svoj dio' kolača odlučila zatražiti vizažistica Erika Koike, s kojom je u braku proveo tek četiri dana

Vjerojatno nitko, a posebice ne holivudska zvijezda, nije očekivao takav rasplet. Nakon što je odlučio na brzinu ozakoniti svoju vezu s vizažisticom Erikom Koike, samo četiri dana kasnije shvatio je da je napravio pogrešku, no očito povrijeđena žena odlučila se iz svega izaći s kojom nulom više na bankovnom računu, stoga sada traži novčanu potporu.

  • +5
Nicolas Cage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

55-godišnji Nicolas Cage vjenčane je zavjete sa 34-godišnjakinjom izmijenio u Las Vegasu i to vidno alkoholiziran. Njegova donedavna supruga zbog svega je odlučila da mu razvod neće dati lako te je sudu predala papire u kojima traži naknadu uz tvrdnje kako su njena reputacija i ugled narušeni zbog svega te da je ostala bez mnogo poslovnih ponuda.

Naime, 34-godišnja Erika Koike, koja se predstavlja kao vizažistica, no u tim krugovima totalna je nepoznanica, smatra da je, otkako je započela vezu s holivudskim glumcem, svoju karijeru stavila u drugi plan i totalno ju zanemarila, pa upravo zbog toga traži naknadu.

S druge strane, Cage je, kao jedan od razloga traženja razvoda napisao kako je njegov brak temeljen na prevari te da je on bio prepijan da shvati što se doista događa, odnosno da će se njih dvoje vjenčati.

No, kako donosi TMZ, ni sama Koike nije 'sunašce'. Čak je dva puta uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola, zbog čega je osuđena na pet dana zatvora, a morala se prijaviti i u rehabilitacijski centar i riješiti se ovisnosti o alkoholu i narkoticima.