UŽIVANJE U LJETU

Ni paklena vrućina nije omela Joška Lokasa da s djevojkom Jelenom napravi đir po Stradunu

17.08.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Araktivna djevojka voditelja i producenta Jelena Katarina Kapa već se neko vrijeme odmara na Jadranu, a sad joj se čini se, pridružio i njezin voljeni. Fotografi su ih snimili u šetnji Stradunom

Stradun je sudeći po fotografijama danas bio pun turista, domaćih i svih onih koje ni nesnosne vrućine nisu omele u uživanju i šetnji. Ležerno je prošetao i Joško Lokas u društvu svoje dugogodišnje djevojke, bivše Miss turizma, nekadašnje košarkašice Jelene Katarine Kape.

Jelena je prodefilirala u lepršavoj dugoj bijeloj haljini sa šeširom, dok je Joško odjenuo bijelu majicu te kratke sportske tamnoplave hlače i u istoj boji tenisice. Cijelo vrijeme je telefonirao, a kad je završio razgovor neobavezno su pozirali fotoreporteru.

  • +7
Joško Lokas u društvu djevojke Jelene prošetao Stradunom Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jelena je prošle godine diplomirala na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu odnose s javnošću u sportu, a izjavila je da joj je najveća podrška u svemu bio upravo Joško koji je nije pustio na miru dok nije fakultet privela kraju. Lokas je u posljednju epizodu serije 'Nestali' (za koju je napisao scenarij) ubacio svoju dragu, koja je glumila pjevačicu koja na pozornici pleše s novčanicama u grudnjaku. Par je u vezi još od 2015. godine, a 20 godina stariji voditelj i producent nerijetko se na javnim događanjima voli pojaviti i pohvaliti svojom atraktivnom odabranicom.

'Jelena je ta koja se brine za naš odabir privatnog, ali i društvenog života te obiteljski sklad. Kako u slobodnim trenucima tako i na društvenim mrežama. Nije joj lako jer kao mlada i ambiciozna žena ima i svojih briga i obaveza preko glave, ali bez njene podrške sve ovo bilo bi puno teže. Trenutno poteže za oboje', izjavio je ranije Joško Lokas za tportal.