NEOBIČAN ANGAŽMAN

Lokasova draga pojavit će se u seriji 'Nestali', a stihove koje pjeva napisala je sama

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Nekadašnja košarkašica i manekenka, ostvarila je glumački debi što će gledatelji imati priliku vidjeti u četvrtoj, ujedno i posljednjoj epizodi autorskog projekta njezina dečka, producenta Joška Lokasa. Jelena Katarina Kapa će zapjevati, no za sada, kaže, ne razmišlja o glazbenoj karijeri

Bivša Miss turizma u seriji 'Nestali' tumači srpsku pjevačicu koja podiže moral borcima na suprotnoj strani, a stihove pjesama koje izvodi s Tarikom Filipovićem, Sandrom Lončarić i Petrom Spaći, napisala je sama.

'Volim pjevati, mnogi su me imati priliku čuti kako pjevam, nije to neka tajna. Ali Joško me ipak morao malo nagovarati, nisam prihvatila ovaj angažman zbog toga', ispričala je Jelena Katarina Kapa za Slobodnu Dalmaciju.

Jelena Katarina Kapa u Nestalima

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni albuim

'Uloga je posebna samim tim što zahtijeva glumačku i pjevačku vještinu, a moja ljubav prema pjevanju lako me ponijela u realizaciju. Pjesme nastale za potrebe serije odgovaraju atmosferi kaosa koju te scene tumače i koje idu u prilog radnji. Obje pjesme nastale su ciljano s obzirom na scene u kojima se izvode, ocrtavaju sredinu 90-ih, kako u glazbenom stilu, tako i u atmosferi ludila u kojemu se nađu naši junaci. Autori glazbe su Tomo Žaper i Aleksandar Olujić', ispričala je atraktivna Trogiranka koja je zadužena i za promociju 'Nestalih' na društvenim mrežama.

Serija 'Nestali' za nju je, kaže, od početka izazov, kako na privatnoj, tako i na poslovnoj razini.

'Urednica sam društvenih mreža serije, tekstopisac pjesama i pojavljujem se u igranoj ulozi pjevačice, a meni najbitnija i najzahtjevnija uloga koja mi je pripala je uloga žene koja sve to prati u stvaranju - 'od toplog doma do ljetnog groma'. Srčano, savjesno i dostojno pristupila sam svakom segmentu u kojemu sam angažirana i nadam se da sam taj dio odradila na zadovoljavajućem nivou. Čast mi je što sam imala priliku raditi s velikim filmskim majstorima, na čelu s mojim čovjekom', pohvalila se Jelena.

U seriji igra uz bok Goranu i Bojanu Navojcu, Marku Cindriću, Sandri Lončarić, Igoru Kovaču i Filipu Križanu. 'Moj Joško bio je sveprisutna podrška i savjetodavac, kao i svaki put do sada, od voditeljskih angažmana do igranja uloge', kazala je. Priznala je da dodaje kako za sada ne razmišlja o pjevačkoj karijeri.

  • +11
  • +8

Snimanje dramske serije 'Nestali' Joška Lokasa

Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!