ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Ni knjiga bivše glasnogovornice Bijele kuće nije ih uznemirila: Ivanka Trump sa suprugom uživa u Miamiju

08.10.2021 u 18:41

Bionic
Reading

Ivanka Trump i njezin suprug Jared Kushner nisu promaknuli fotografima u Miamiju gdje su se sa svojom djecom opuštali u vodenom parku

Vitka i visoka Ivanka, bivša savjetnica svoga oca plijenila je poglede svojom fantastičnom figurom, a od nje se nije odvajao suprug Jared Kushner s kojim je lijepa kćer Donalda i Ivane Trumpa izmijenila nježne poljupce.

Atraktivnoj Ivanki bijela ljetna čipkasta haljina koju je nosila preko bikinija stajala kao salivena, a bivša 'prva kćer' kako su je mediji nazivali, kosu je nosila podignutu u punđu ukrašenu svilenim šalom.

  • +7
Ivanka Trump i Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Premda su nedavno objavljene neke nimalo laskave primjedbe na račun Ivanke i Jared u novoj knjizi bivše glasnogovornice Bijele kuće Stephanie Grisham, čini se da to slavni par za koje su novinari svojedobno skovali naziv 'Javanka', nimalo nije uznemirilo.

Grisham koja je jedno vrijeme bila i glasnogovornica Melanije Trump, u svojoj je knjizi otkriva malo poznate detalje iz vremena boravka Donalda Trumpa u Bijeloj kući.

Bivšeg predsjednika nije nimalo štedjela, baš kao ni njegovu suprugu, no najgore je prošao bračni par Jared Kushner i Trumpova mezimica Ivanka Trump.

U knjizi 'I'll Take Your Questions Now', koju je posljednjih mjeseci pisala u svom domu u Kansasu, Stephanie Grisham je otkrila kako je utjecaj 'prve kćeri' Ivanke Trump i njezinog supruga, Jareda Kushnera nastavio rasti tijekom Trumpova mandata, unatoč svim promjenama. Ivanka je dolazila na sastanke na kojima njena prisutnost uopće nije bila potrebno, a zatražila je i da se Trump obrati naciji iz Ovalnog ureda na početku pandemije COVID-19 prošle godine.

  • +7
Ivanka Trump i Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok je Stephanie Grisham promatrala uspon Jareda Kushnera unutar Bijele kuće, priznaje da ga je sve manje voljela, a otišla je tako daleko da ga je nazvala 'Rasputinom u odijelu skrojenom po mjeri'. Rekla je i da joj je bivši predsjednik rekao da ne shvaća Kushnerovu 'lošu stranu'.

Grisham otkriva da su prva dama i osoblje Bijele kuće Ivanku nazvali 'princezom' te da se 'prva kći Amerike' redovito na radnim sastancima pozivala na 'mog oca'. Kushnera je prozvala 'Slim Reaperom' zbog njegove navike da se ubacuje u tuđe projekte i pravi nered te na kraju bježi i ostavlja ih da preuzmu krivicu.