ZAJEDNO U SVEMU

Ni kiša ih nije omela: Cristiano Ronaldo i njegova zgodna zaručnica pokazali kako izgleda njihov trening na otvorenom

09.04.2020 u 16:21

Bionic
Reading

Iako je nogometna sezona naglo stala zbog globalne karantene i prijetnje koronavirusom, mnogi sportaši nastavili su svoju formu održavati samostalnim treninzima kod kuće. Ustrajan je i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Cristiano Ronaldo, a u zahtjevnom vježbanju pridružila mu se i zgodna partnerica Georgina Rodriguez

Dok dane u samoizolaciji provodi a rodnom portugalskom otoku Madeira, Cristiano Ronaldo ne ljenčari. Istaknuti nogometaš poznat je po svojoj disciplini koja ga je i dovela na sami vrh sporta.

U strogi je režim kućnih treninga koji svakodnevno odrađuje, sada uključio i svoju zgodnu zaručnicu Argentinku Georginu Rodriguez. Atraktivna crnka s kojom je u vezi već četiri godine i s kojom dijeli kćerkicu Alanu Martinu, i sama je veliki ljubitelj sporta.

Tijekom odrastanja malena Georgina je već u dobi od četiri godine shvatila što je usrećuje. Riječ je bila o plesu te je ubrzo krenula i na plesnu akademiju. ‘Ples me naučio disciplini, ali i ljubavi prema umjetnosti’, kazala je jednom prilikom.

Skladni ljubavni partneri Cristiano i Georgina vrijeme u karanteni krate zajedničkim treninzima, a u tome ih ne spriječe nikakvi vremenski uvjeri.

U svojoj posljednjoj Instagram objavi Georgina je pokazala kako su ona i zaručnik zajedno odradili zahtjevan trening na kiši ispred svoje vile na Madeiri.

  • +11
Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ROBERT GHEMENT