U LIVERPOOLU

Nevjerojatna preobrazba: Colina Farrella teško bi tko prepoznao na setu novog 'Batmana'

13.10.2020 u 00:26

Bionic
Reading

Nakon što je prije mjesec dana snimanje novog nastavka filma 'Batman' naprasno prekinuto nakon što je koronavirus ušao na set pa se zarazio glavni glumac Robert Pattinson, film se nastavlja snimati na lokacijama u Liverpoolu

Iako je globalna pandemija paralizirala i svijet showbizza, stvari se ipak polako pomiču naprijed.

Na lokacijama u Engleskoj ovih se dana snimaju nove scene iz filma 'Batmana', a nekadašnji miljenik tinejdžerica koji se proslavio ulogom Edwarda Cullena u 'Sumrak sagi', potpuno je ušao u lik mračnog junaka iz Gothama, Brucea Waynea, odnosno Batmana.

  • +2
Snimanje 'Batmana' s Robertom Pattinsonom Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pattinson je za potrebe ove uloge potamnio svoju kosu, a nosio je crno odijelo s vunenim kaputom u scenama pred gradskom vijećnicom u Gothamu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na setu je viđen i potpuno neprepoznatljiv poznati irski glumac Colin Farrell koji glumi lik zlikovca Pingvina, a u filmu se pojavljuje i sve traženija glumica Zoë Kravitz, kćer glumice Lise Bonet i rokera Lennyja Kravitza.

Inače, snimanje 'Batmana' započelo je u ožujku, da bi ubrzo bilo zaustavljeno zbog pandemije.

Premijera ovog iznimno iščekivanog filma odgođena je do 2022. zbog pandemije koronavirusa - od kojeg je krajem ljeta obolio i Robert Pattinson koji se sad oporavio.