U TONOVIMA JESENI

Trendi izdanje: Jelena Rozga zna kako se nose najpoželjnije čizme ove sezone

12.10.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Zgodna Splićanka koja je godinama na glazbenoj sceni, unazad posljednjih nekoliko godina svoj je modni stil dodatno izbrusila

Lijepa Jelena Rozgi ove jeseni jako voli nositi trendi spojeve haljina i čizama što je omiljena modna formula poznatih influencerica.

Plavokosa glazbenica najbolje se osjeća u ženstvenim kombinacijama, pa je nedavno pokazala neodoljivi outfit u haljini kariranog uzorka s velikim rasporkom i combat čizmama koji je sve oduševio.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🐆😉🤎

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Osim što će ova jesen i zima biti potpuno u znaku robusnih čizama nadahnutim dizajnom kultnih martensica, fashionistice su ponovno prigrlile trend nošenja visokih čizama koje su zbog dominacije gležnjača prijašnjih sezona bile potisnute u drugi plan.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Upravo je u takvim čizmama boje duhana spremno pozirala popularna pjevačica spojivši ih s ženstvenom haljinom animal uzorka asimetričnog kroja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💚

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Stajling u tonovima jeseni upotpunila je velikim naušnicama i pomno isfeniranom frizurom. Vrlo brzo su uslijedili pozitivni komentari na račun Jeleninog stajlinga: 'Predivna', 'Prekrasna Jele', 'Mačka u čizmama', a neke je zanimalo i kad pjevačica planira novi album.