zanosna ljepotica

Nevjerojatan prizor: Rakitićeva Raquel objavila je fotografiju u bikiniju, a jedan detalj na njezinom tijelu svi su odmah primijetili

18.08.2021 u 19:39

Bionic
Reading

Raquel Mauri, supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića, poprilični je aktivna na društvenim mrežama. Njezine fotografije u bikiniju obožavatelji ne propuštaju popratiti s brojnim lajkovima i komentarima, a najnoviju fotografiju dugo neće moći zaboraviti

Raquel Mauri na Instagramu prati 705 tisuća ljudi, a lijepa Andalužanka na svom profilu vrlo rado dijeli kako obiteljske trenutke tako i fotografije u zavodljivim stajlinzima. Ovoga puta na svom profilu objavila je dojmljivu fotografiju u badiću koja pokazuje kako doista uživa u ljetnim čarima. Uz fotografiju Raquel je napisala: 'Kap vode neće slomiti kamen snagom već dosljednošću.' Njezina objava, očekivano, nije prošla neprimijećeno, a mnogi su pohvalili njezin izgled.

No, nikome nije promaknuo i sitni detalj na Raquelinom tijelu. Naime, atraktivna Španjolka poziravši u badiću i zabacujući mokru kosu pokazala je kako na stražnjici s lijeve strane ima tetovažu, no nije jasno vidljivo što ona prikazuje.

Među komentarima našao se i onaj od njezinog supruga, nogometaša Ivana Rakitića koji je obožavanoj supruzi u komentaru ostavio tri emotikona srca. Inače Raquel i Ivan si redovito komentiraju objave na društvenim mrežama, ali i javno pokazuju kako su i dalje jako zaljubljeni.

Inače, Ivan Rakitić i Raquel Mauri sredinom travnja su proslavili osmu godišnjicu braka. Par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.